Second Female

Visar alla 30 resultat

Second Female

Det danska varumärket Second Female lanserades 2010 i Köpenhamn och kollektionerna har tydliga influenser från hela Skandinavien. Stilen är feminin och sofistikerad med många tidlösa nyckelplagg. Det klassiska mixas med de senaste trenderna och den aktuella säsongens mest eftertraktade siluett och färgpalett.

Tonerna är ofta mjuka och mönstren sofistikerat moderiktiga. Kollektionerna attraherar modelejonen som vill vara först med det allra senaste, men även kvinnan som vill ha en ny rolig topp till vardagsjeansen eller något lite roligare till dräkten på jobbet.

Nyckelplaggen från Second Female

Kollektionerna erbjuder en stor variation av bekväma och avslappnat lyxiga plagg med allt från moderiktiga jackor till de mest tidlösa och perfekt skräddade byxorna. Det är några nyckelplagg som sticker ut och som snabbt har blivit favoriter hos våra kunder på Johannesens. De feminina blusarna i lätta material, ofta med mönster och mjuka färgkombinationer är definitivt en favorit. Föga förvånande då de passar lika bra till vardag som till fest. Dressa upp eller dressa ner med hjälp av accessoarer och alla andra härliga plagg i din garderob. De ljuvliga stickade tröjorna i fina färger och fantastiska material är en annan klar favorit. De härliga tröjorna hittar du i varje kollektion i de rätta passformerna och färgerna.

Second Female hos Johannesens

Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kvinnliga kunder Second Females lättburna och feminina plagg. De passar väldigt bra in i mixen av casual wear och våra andra damkläder. Bär den svepande blusen till säsongens nya jeans och dressa ner Second Females fina klänningar med ett par RM Willams eller coola sneakers. Kombinationerna skapar stilen, så våga mixa och experimentera. Precis som vanligt är det bara att kontakta oss om du vill ha hjälp, tips och idéer. Vi finns här för dig! Välkommen /J.

Klicka här för att läsa mer om varumärket