Samsøe Samsøe

Visar 1–30 av 54 resultat

Samsøe & Samsøe

Danska Samsøe & Samsøe grundades 1991 av bröderna Preben och Klaus Samsoe. Redan samma år öppnade man sin första butik i Köpenhamn. Varumärket togs år 2000 över av Per Ulrik Andersen och Peter Sextus. Några år senare lanserade man sin första kollektion för kvinnor. År 2008 släpptes den första skokollektionen och ett år senare tog man klivet över Öresundsbron och etablerade en butik i Malmö, vilket var Samsøe Samsøes första butik utanför Danmark.

Designen vilar på en grund av enkelhet och frihet. Den är igenkännande skandinavisk, men ändå unik i sitt slag. Samsøe& Samsøe har lyckats kombinera det nordiska med internationell stilmässighet och skapat ett attraktivt och starkt varumärke fylld med härliga produkter. I kollektionen finns kläder och accessoarer, för både kvinnor och män.

Dansk design när den är som skarpast

Samsøe & Samsøe jobbar hårt för att utveckla sitt koncept och deras moderna design har nått den internationella markanden, där den uppskattas för sin innovation, kvalitet och kreativitet. Frihetskänslan och tanken att varumärket ska vara för alla, är drivande krafter bakom den lyckade utvecklingen. Samsøe & Samsøe är dansk design när den är som allra bäst. Med utmärkt denim-känsla och talang för skräddade detaljer designar man snygga jackor, tröjor, byxor och accessoarer. Man låter skira material möta mjuk bomull, canvas och nylon. Preppy och streetwear kombineras elegant och plaggen är väldigt lätta att kombinera. Det är kläder för både vardag och fest. Byxor, t-shirts och sneakes ger dig en avslappnad streetlook. En skjorta eller en tunn blus gör dig redo för fest. Märkets mångsidighet gör att du alltid hittar en outfit för dagen. Samsøe & Samsøe arbetar ofta med neutrala färger med jordnära toner, vilket gör valmöjligheterna nästan oändliga. Med deras basplagg är du välklädd och avslappnat trendig på samma gång.

Samsøe & Samsøe online på Johannesens.se!

Med Samsøe & Samsøe kan du lätt hitta din personliga look. Kombinera, matcha och mixa som du själv känner för. Med det danska modemärket lägger du alltid grunden till en hipp och ledig look som ändå smälter in utan problem i finsalongerna. Klicka hem dina favoriter från Samsøe & Samsøe enkelt och smidigt och möt morgondagen med ett leende.

Klicka här för att läsa mer om varumärket