Stenströms

Visar 1–30 av 52 resultat

Stenströms

Stenströms står för stil, komfort och kvalitet in i minsta detalj. En hantverksmässig omsorg har gjort företaget till ett av de mest välkända svenska varumärkena. Tradition, yrkeskunnande och kvalitet förenas i Stenströms produktion och har så gjort under snart 120 år. Stenströms är ett anrikt svenskt märke som har gjort sig kända genom sina premiumskjortor. Företaget grundades i Helsingborg av August Stenström. Ryktet spred sig snabbt att Stenströms tillverkade de främsta skjortorna och alla eleganta herrar såg snabbt till att införskaffa en egen skjorta från Stenströms.

Än idag tillverkas alla skjortor i egen fabrik i Helsingborg. Sedan 2012 säljs även Stenströms online och vi på Johannesens är stolta över att kunna erbjuda våra kunder dessa anrika kvalitetsskjortor. Ryktet om Stenströms unika skjortor har också nått utanför Sveriges gränser och Stenströms säljs numera i bland annat Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Polen, Storbritannien och USA. Stenströms dessutom utökat sitt sortiment med stickade plagg, kavajer, accessoarer och slipsar. Kvaliteten är naturligtvis lika hög som på skjortorna.

Ett gediget hantverk

Stenströms skjortor är unika i form av stil, klass och komfort. Yrkeskunnandet har förfinats hos Stenströms under mer än 100 år och kvaliteten har gjort Stenströms till ett av Sveriges främsta varumärken. Företaget har länge kunnat titulera sig Kunglig Hovleverantör och det är en riktigt speciell känsla att bära en Stenströmsskjorta. Alla Stenströms skjortor går igenom över 60 arbetsmoment innan den är färdigställd. Enbart kragen bearbetas i 25 olika moment. Samtliga moment genomgår noggranna kvalitetskontroller där bland annat längden på stygnen mäts och lösa trådar tas bort. Det mänskliga handlaget är det som skiljer Stenströms skjortor från mängden. Det gedigna hantverket borgar också för att din skjorta från Stenströms håller sin unika passform, stil och härliga känsla år efter år.

Skötselråd för Stenströms skjortor

Stenströms skjortor är enkla att sköta om. Följ tvätt- och stryk-råden så kommer du att ha glädje av din skjorta från Stenströms under många år framöver. Eftersom skjortorna är för pressade och strukna innan de når butik så är en bra grund till långvarig hållbarhet redan lagd. Lite omtanke och kärlek från dig som ägare räcker sedan mycket långt. Skjortorna bör inte centrifugeras utan hängas på galge för torkning. Stryk sedan gärna plagget innan det har torkat helt och hållet. Undvik att stärka skjortorna eftersom det får det eleganta tyget att bli pappersliknande.

Välj stil och klass, välj Stenströms!

Att välja Stenströms är att välja stil, klass och komfort. Du är alltid välklädd med Stenströms och deras kollektioner passar lika bra till fest som till vardag. En Stenströmsskjorta får en herre att känna sig lika elegant idag som vid förra sekelskiftet. Stenströms förenar tradition och klassiskt kunnande med trendkänslighet och en utsökt förmåga för detaljer. Ett kvalitetsvarumärke i alla aspekter.

Klicka här för att läsa mer om varumärket