Nudie Jeans

Visar 1–30 av 31 resultat

Nudie Jeans

Nudie Jeans är kvalitetsjeans när de är som bäst. Varumärket såg dagens ljus i Göteborg år 2000 och var från början ett renodlat streetwear-märke, men har under årens lopp vuxit till att bli ett av de ledande märkena inom denim. Nudie Jeans är unisex och passar därför både män och kvinnor.

Du hittar enkelt dina favoriter och kan med fördel bära dina Nudie Jeans vid de flesta tillfällen. Att satsa på ett par Nudie Jeans är en bra investering då de åldras snyggt över tid. Tygerna håller ypperlig kvalitet och tillverkas av några av de bästa väverierna i världen. .Alla Nudies Jeans sys sedan uteslutande i välordnade fabriker i Italien.

Populära modeller från Nudie Jeans

Nudie Jeans har framförallt gjort sig kända för sina mycket populära skinny jeans, det vill säga stuprörsjeans med åtsittande passform längs hela benen. Men Nudie Jeans är så mycket mer än bara skinny jeans; några populära och fantastiska modeller är: Lean Dean, Grim Tim och Skinny Lin. Jeansen kommer i olika passformer, slitningar och tvättar. I Nudies kollektion hittar man numera även chinos, skjortor, sweatshirts och accessoarer.

Tvättråd och stiltips för Nudie Jeans

När du har hittat dina favoritjeans från Nudie så vill du självfallet att de ska forma sig efter din kropp så naturligt och snyggt som möjligt. Nudie har här en egen rekommendation som vi också vill delge er; vänta med att tvätta dina älsklingsjeans under de första månaderna. Då slits och formas de optimalt för just din kropp. När bäraren formar plagget reflekteras också din personlighet på ett schysst sätt. Nudies Jeans har även den fördelen att de lätt kan kombineras med andra plagg. Välj till exempel en stilren skjorta eller en vit t-shirt så får du en perfekt vardagslook. Sneakers är alltid snyggt till streetwear och ett par vita eller svarta fungerar utmärkt till jeansen. Ska du bära jeans i lite mer formella sammanhang så välj gärna ett par som är svarta eller mörkblå, kombinera med en snygg vit skjorta och en ledig kavaj. Gillar du baggy-modellen så matcha med en skön luvtröja eller en färgglad sweatshirt. Möjligheterna är många och eftersom Nudie Jeans dessutom designar snygga kläder även för överkroppen är det enkelt att hitta en passande stil. Organic & Fair Nudie Jeans ligger långt framme gällande miljötänk och socialt ansvar. Deras kollektioner tillverkas sedan flera år tillbaka uteslutande av 100% ekologisk bomull . De tar ett socialt ansvar för hela tillverkningsprocessen och har en helt transparent och öppen tillverkningskedja. Nudie Jeans slår ett slag för den hållbara konsumtionen och tillverkar produkter av högsta kvalitet, under rättvisa och hållbara förhållanden. Fantastiskt tycker vi på Johannesens!

Prova ett par Nudie Jeans – du också!

Nudie Jeans har på kort tid blivit synonymt för denim av allra högsta kvalitet. Idag finns minst ett par i de flesta modeintresserade tjejer och killars hem. Har du ännu inte några Nudie Jeans i din garderob så är det hög tid att införskaffa ett par. Få andra jeans kan matcha Nudie Jeans när det gäller kvalitet, passform och stilsäkerhet.

Klicka här för att läsa mer om varumärket