Barbour Herr

Visar 1–30 av 32 resultat

Barbour

Barbour är det klassiska brittiska varumärket som har levererat funktionella och slittåliga oljerockar till herrar på sjön och på jakt i över hundra år. Barbours vaxade jackor och rockar av högsta kvalité tillverkas fortfarande för hand i skotska Simonside. Även om modellerna och snittet anpassats till den moderne mannen, karaktäriseras fortfarande jackorna av den tidlösa Barbourkänslan.

Barbour både på landet & i stan

En klassisk oljerock från Barbour skyddar dig från regn och rusk, lika bra på landet som i stan. Jackan som var tänkt att stå emot det regniga och fuktiga klimatet i högländerna har blivit en modern klassiker som adderar stil och kvalitetsmedvetenhet till sin ägare. En Barbourjacka följer med i många år och blir bara snyggare och personligare ju mer och längre du använder den. Även om man gärna köper flera av Barbours fantastiska jackor, är det få som kan slita sig från sin gamla trotjänare.

Hos oss på Johannesens hittar du både klassiker som till exempel Nothumbria och den quiltade Liddesdale Jacket, moderna klassiker som Bristol och Asby, samt alla fina säsongsnyheter såklart. Jackan kombinerar du fint med mycket ur vårt herrsortiment. /J

Klicka här för att läsa mer om varumärket