Replay

Visar alla 24 resultat

Replay

Jeansvarumärket Replay grundades 1978 av den italienske modeskaparen Claudio Buziol. Varumärkets namn kom Buziol på när han såg en reprissekvens på en fotbollsmatch. Klädmärkets vision går även den hand i hand med namnet: Att göra det som har gjorts förut, men bättre, mer förädlat och modernare. Från början handlade det mest om skjortor och T-shirts, men numera är Replay framförallt ett denim-märke. Man har även skor, underkläder, badkläder, tröjor, accessoarer och parfymer i sitt digra sortiment. Italiensk toppdesign när den är som bäst. Varumärket finns över hela världen och självfallet även hos oss på Johannesens.

Den ultimata Replay-känslan

Kläderna utmärks av stilsäkerhet, toppmodern design och härlig känsla för detaljer. Det är avslappnad, personlig och skön streetfashion av allra bästa kvalitet. Visst har vi kanske sett dessa stilar och modeller förut, men aldrig med så skarp design, träffsäkra detaljer och så mycket unik talang. Det italienska märket är unika i att de representerar det bästa både från förr och nu. För bästa känsla kan du kombinera dina jeans med ett par snygga sneakers eller boots. Lägg därtill en t-shirt eller tröja från samma varumärke för den totala Replay-känslan.

Replay hos oss på Johannesens

Har du ännu inte upptäckt deras jeans så är vi övertygade om att du kommer att älska dem. Alla jeans är handslitna i Italien för en unik och personlig känsla. Jeansen är kvalitetsdenim med hög produktkvalitet och en touch av det exklusiva. Hos oss hittar du populära modeller och nyinkommet från Replay – både för män och kvinnor. Vi levererar snabbt, säkert och till bra priser. Välkommen att hitta dina favoriter hos oss!

Klicka här för att läsa mer om varumärket