NN07

Visar 1–30 av 59 resultat

NN07

NN07 står för No Nationality och grundades 2007 av svensken Victor Lindh och dansken Ulrik Pedersen. De båda hade bland annat tidigare arbetat på danska modeföretaget Bruuns Bazaar. NN07 har idag sin bas i Köpenhamn. Precis som namnet antyder är tanken att skapa ett gränslöst mode som inte påverkas av tidens tand eller skiftande trender.

Plaggen utmärks av tidlöshet och hållbarhet, men är också tydligt inspirerade av det japanska modet. De använder ofta japansk sömnadskonst och japanska bomullstyger i sina fabrikationer. NN07 är ett märke som står för kvalitet och kläderna blir bara snyggare ju mer du bär dem. NNO7 har redan etablerat sig på modekartan och är numera ett välkänt varumärke. De skapar kläder av hög kvalitet med väl uttänkta detaljer. Du hittar bland byxor, skjortor, t-shirts, sweatshirts och accessoarer från detta nyskapande klädmärke.

Med öppna sinnen

Redan från starten har NN07 gått sin egen väg. De jobbar hårt och dedikerat för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa. Ägarna reser ofta vida kring i hela världen, där de inspireras starkt av de personligheter de möter på vägen. Resultatet blir kollektioner som korsar gränser och aldrig är förutsägbara eller medelmåttiga. De drivs av utmaningar och vill alltid skapa ett fantastiskt hantverk och en perfekt passform. De vill skapa kläder som passar bärarens livsstil till fullo och deras design står definitivt på egna ben. Med NNO7:s kläder blir du aldrig en i mängden, utan de lyfter din personlighet mot nya höjder.

Berömda för sina chinos och skjortor

NN07 har framför allt blivit kända för sina rejäla chinos. Tanken är att dessa omsorgsfullt sydda byxor ska formas och nötas efter bäraren som på så vis sätter sin personliga touch på plagget. Det krävs att kvaliteten är på topp, vilket den alltid är med NN07:s produkter. I den digra kollektionen återfinns även mjuka, behagliga och nedtvättade skjortor och tröjor som älskas av användarna.

Johannesens presenterar stolt NN07

Vi på Johannesens är stolta över att kunna erbjuda våra kunder NN07:s väldesignade och bekväma kläder. För dig som sätter värde på att kläderna är sköna att bära, men ändå inte vill kompromissa med det estetiska så är NN07 det perfekta valet. Välkommen att kika igenom vårt noggrant utvalda utbud från fantastiska NN07 nedan!

Klicka här för att läsa mer om varumärket