Gant

Visar 1–30 av 77 resultat

Gant

Gant är det globala varumärket, representerat i inte mindre än 70 länder, som under svensk ledning framgångsrikt lyckats korsa amerikansk ledig stil med europeisk elegans. Gant grundades i New Haven, Connecticut år 1949. Klädmärket slog igenom ordentligt på 60-talet då ungdomar på de amerikanska universiteten började bära den numera klassiska button down-skjortan och de snygga collegetröjorna från Gant. Varumärket har sedan dess varit ledande inom den anglosaxiska preppy-stilen.

Med inspiration från universitetsvärlden och den amerikanska östkusten kombinerar varumärket välskuren design med vardaglig elegans. Med Gant får du en stil som är ledig och casual men samtidigt medveten och genuin. Vi har ett stort utbud av varumärkets kläder och i kollektionen hittar du bland annat klassiska pikétröjor, stickade koftor, bekväma collegetröjor och kabelstickade pullovers. Gants tidlösa mode kännetecknas av en tydlig influens från det kustnära livet. Klassiska randiga plagg och detaljer för tankarna till segling på havet. Som inget annat märke lyckas Gant förena det sportiga och bekväma, med det traditionella och välklädda. Det perfekta märket för dig som vill känna dig både välklädd och avslappnad på samma gång.

Klassiskt mode som inspirerar

Med den klassiska stilen är Gant en favorit både hos stilmedvetna män och kvinnor. Den enkla designen gör att du lätt kan kombinera både varumärkets egna kläder och andra varumärken till en stilfull helhet. Klädesplagg som går ton i ton passar ypperligt och ger ett stilfullt intryck. För den modemedvetna kvinnan kan knälånga kjolar kombineras med stickade tröjor och pennyloafers. För välklädda män är ett par klassiska chinos kombinerat med en färgstark skjorta essentiellt. Hos oss är det enkelt att mixa och matcha som du vill och vi har ett stort utbud av Gants plagg som dessutom uppdateras ständigt. Köp din pikétröja, jacka, skjorta, blazer eller pullover direkt här online eller i vår trevliga butik i Båstad.

Gant – både till vardag och fest

Gants unika match av välklätt och casual gör att du kan bära deras kläder lika stilfullt både på jobbet och på partyt. Ett par ljusa byxor kombinerat med en matchande skjorta fungerar utmärkt  för en härlig vår- eller sommarkväll i goda vänners sällskap. Ta gärna även en titt på vårt utbud av klänningar från Gants kvalitetskollektion. Här finner du allt från stilrena fodralklänningar till tennisdoftande pikéklänningar och söta kjolar. Med Gants sofistikerade och välskräddade kläder känner du dig alltid bekväm i alla sammanhang.

Stort utbud av Gant hos Johannesens

Vi på Johannesens älskar Gant och har därför ett stort sortiment av deras färgstarka kollektioner. Oavsett om du är kvinna eller man hittar du både de klassiska Gant-plaggen och de spännande nyheterna från Gant hos oss. Du kan handla tryggt och säkert här i vår e-butik. Vi packar och skickar beställningarna direkt när vi får din order. Varmt välkommen att botanisera bland vårt stora utbud av Gant och andra populära märken hos oss!

Klicka här för att läsa mer om varumärket