Inuikii

1 produkt

Inuikii

Inuikii är tillverkat med kärlek! Varje par Inuikii är skickligt tillverkade för hand och varje par blir charmigt unikt. Skorna produceras av erkänt skickliga skomakare i Italien och Portugal. Både hantverket och materialen är alltid av högsta klass och resultatet är fantastiskt.
Designen är personligt trendig, med kreativa kombinationer och roliga nya uttryck. Både i vinter- och sommarkollektionen hittar du allt från klassiskt sofistikerade kombinationer, till de allra senaste trenderna. Gemensamt är personligheten och den exklusiva känslan av högkvalitativa material och komfort.
Skönheten i kylan
Namnet Inuikii kommer från två sammansatta ord, som tillsammans bygger en vacker historia om skönheten i kylan. ”Inu” representerar attraktiv flicka och ”Ikii” representerar kylan och den sköna mysiga innersidan av skorna. De första skorna var de numera klassiska vinterskorna, med innersko av härligt lammskinn och en praktisk gummisula. Utsidan finns i många varianter och det är här designern Cinzias kreativitet får utlopp. Det kan vara allt från finaste läder och ovanliga pälsar, till paljetter och glitter, eller varför inte en mix av alltihop. Lekfullheten och den utstickande designen är en självklar del av Inuikii. Designern Cinzia och hennes söner grundade varumärket Inuikii 2012. Numera är Inuikii erkänt och välkänt i stora delar av välden. Cinzia med sina rötter i Italien, bor och verkar i Schweiz och driver därifrån Inuikii tillsammans med sina söner. 2016 startade ett framgångsrikt samarbete med Nicole Nordin och Peter Forsberg.
Ansvar för hela produktionskedjan
Inuikii arbetar med en transparent produktionskedja och arbetar endast med producenter som lever upp till deras höga krav på hållbarhet både gällande arbetsvillkor och miljö. De arbetar uteslutande med certifierade leverantörer och material. Produktionen planeras noggrant för att i högsta möjliga mån undvika spill av lammskinn och läder. Det spill som ändå bli över, återvinns och återanvänds. Produktionskedjan optimeras inför varje säsong, för att säkerställa minsta möjliga spill och högsta möjliga kvalité.
Inuikii på Johannesens
Inuikii syns frekvent i sociala medier och på de stora influensernas bloggar. Precis som vi på Johannesens har de fallit för den fina och spännande designen. Hos oss på Johannesens hittar du ett noga utvalt sortiment av Inuikiis fina boots och sandaler, både i butiken utanför Båstad och på Johannesens.se På sommaren hittar du de fantastiska och unika sandalerna som verkligen sticker ut och på vintern hittar du såklart de numera klassiska bootsen med härligt lammskinn. Välkommen /J
Klicka här för att läsa mer om varumärket