Gant Footwear

Visar alla 11 resultat

Gant Footwear

Gant Footwear gör trendiga skor som passar både till vardags och till fest. Med samma känsla för mode och exklusivitet som klädmärket, är Gant Footwear ett självklart val för dig som uppskattar skor med klass. Många av Gant Footwears skor tillverkas i äkta skinn eller mocka. Matcha med en kostym eller ett par chinos och du får en helhetslook som heter duga.

För män och kvinnor med stil

Gant Footwear passar perfekt för män och kvinnor som uppskattar den moderna, avslappnade amerikanska östkuststilen. Välj mellan loafers, oxfordskor, sandaler, högklackade eller platta skor. Alla genomsyras de av Gants självklara engagemang för kvalitet, stil och tradition. Nästan alla Gant Footwears skor tillverkas i välrenommerade fabriker i Italien och vid tillverkningen används bara de allra bästa materialen. I strävan att få fram den perfekta passformen och utseendet går Gant utomordentligt noga till väga – från inledande skisser till själva uppbyggnaden av skon.

Gant Footwear – klassiskt mode som aldrig går ur tiden

Gant Footwear utmärks av enkelhet, tidlöshet och hög kvalitet. Något som har kännetecknat alla Gants kollektioner sedan ukrainskfödde Bernard Gantmacher skapade sitt första klädesplagg 1949. Kombinationen av amerikanskt fritidsmode med europeisk elegans är svårslagen. Gant Footwears skor designas alla med Gants autentiska förflutna i åtanke. Oavsett om du föredrar finskor eller sneakers från Gant Footwear så erhåller du alltid deras klassiska modestil som aldrig går ur tiden. Dessutom är skokollektionen uppdaterade med de senaste tekniska innovationerna och komforten. Resultatet blir superba kvalitetsskor – Gant Footwear är unika.

Spana in vårt fina utbud av Gant Footwear!

På Johannesens uppskattar vi Gant Footwears traditionella känsla för stil. Det är skor för dig som vill känna dig välklädd utan större ansträngning. Välj mellan finskor, boots och lågskor; vi har samlat ett noga utvalt sortiment från Gants Footwears kollektion både för kvinnor och män!

Klicka här för att läsa mer om varumärket