Woolrich

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Woolrich

Woolrich John Rich & Bros jackor är numera moderna klassiker. Kombinationen av det subtila formspråket, den karakteristiska pälsbeklädda huvan och högkvalitativa innovativa material, har lett till otroliga framgångar välden över. Woolrich arbetar ständigt med utveckling och söker efter nya spännande material, samtidigt som de håller hårt fast vid sin kärna och sitt ursprung. Woolrich jackor passar lika bra i karga ogästvänliga och krävande landskap, som på långpromenaden med barnvagnen eller på väg till söndagsbrunchen med vännerna. Den stilrena designen gör även jackorna som det självklara valet till mer formella tillfällen, som över kavajen eller den eleganta klänningen. Woolrich vill att varje plagg ska berätta både Woolrich historia och varje individuell bärares historia och personliga stil.

Ikoniska Arctic Parka

Den ikoniska vinterjackan Arctic Parka, finns som både damjacka och herrjacka. Jackan skapades redan 1972 för pipelinearbetare i norra USA och är fortfarande en eftertraktad bästsäljare. Den har även stått som modell för många säsongsvarianter genom åren. Den härliga värmen i dunjackorna kommer självfallet från en klassisk dun-fjäder-blandning.

Woolrich på Johannesens

Om du söker en klassisk och tidlös vinterjacka, som samtidigt är helt rätt mode och trendmässigt, väljer du en Woolrichjacka. Jackan kommer garanterat att hålla dig bekvämt varm hela den här och många kommande vintrar. När du köper din jacka hos oss på Johannesens Store får du alltid personlig service, snabb leverans och fri frakt. Om du har några frågor eller funderingar är det bara att maila eller ringa till oss i butiken, så gör vi allt vi kan för att hjälpa till. Välkomna! /J