Tommy Hilfiger Skor

Tommy Hilfiger Footwear

De flesta känner till Tommy Hilfiger som ett klädmärke med amerikansk design av yppersta kvalitet. Sedan starten 1985 har man lanserat en rad olika kollektioner som har etablerat varumärket i den yppersta modeeliten. Målgruppen är främst modemedvetna kvinnor och män mellan 25-40, som vill vara uppdaterade när det gäller design och stil. Tommy Hilfiger tillverkar numera även skor genom egna varumärket Tommy Hilfiger Footwear. Den handlar som vanligt om klassisk amerikansk stil kryddad med en modern twist som avspeglar Hilfigers kärlek till popkulturen. Influenserna från mode-, konst-musik- och sportvärlden är påtagliga och ger en fräsch närvaro.

Tommy Hilfiger Footwear har något för alla smaker

I Tommy Hilfigers skoutbud hittar du bland annat sandaler, sandaletter, sneakers och sportiga snörskor i en härlig mix av modeller, färger och mönster. I damkollektionen sticker de 60-tals inspirerade sandaletterna med kilklack ut tillsammans med söta ballerinaskor i klassiska färger. Här finns också snygga pumps som passar som handen i handsken till klänningen eller dräkten. För mer lata dagar hemma eller på stranden hittar du bekväma flipflops. För män är det framför allt inom sneakers som Tommy Hilfiger Footwear utmärker sig. Här finns ett flertal olika modeller i fantastiska färger. För finsmakaren har man också trendiga boots i olika modeller och storlekar. Hilfiger Footwear har satsat på en bred kollektion där alla lätt kan hitta sina personliga favoriter.

En gigant inom modevärlden

Tommy Hilfiger har genom åren kommit att bli mer än ett varumärke. Man är numera snarare symbol för en fräsch, aktiv och trendriktig livsstil. Grundaren Tommy Hilfiger är fortfarande mycket aktiv som bolagets huvuddesigner och företaget består nu av flera olika linjer, inklusive Tommy Hilfiger Footwear, Hilfiger Denim och Hilfiger Collection. Man finns representerade i över 90 länder med fler än 1400 fysiska butiker i Nordamerika, Europa, Latinamerika, Asien och Australien. Företaget sysselsätter idag mer än 17000 anställda globalt. Det preppy-inspirerade varumärket Tommy Hilfiger är idag en av modevärldens verkliga giganter.

Tommy Hilfiger Footwear online hos Johannesens

Tommy Hilfiger Footwear har någonting för alla. Från avslappnad och ledig stil till väldressade läderskor. Med självklar design, kvalitetsmaterial och en påtaglig utstrålning är Hilfiger alltid rätt val för modeintresserade tjejer och killar. Hos oss hittar du enkelt dina favoriter och kan se fram emot snabb hemleverans. Kolla in vårt utbud av Tommy Hilfiger Footwear nedan!

 

« Herr   |   Dam »

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida