Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden är ett anrikt svenskt modeföretag som startade som herrekipering i Uddevalla 1903. Numera är företaget ett av Sveriges mest framträdande inom mode och deras stilrena kläder och accessoarer säljs över hela världen. Tiger of Swedens välskräddade mode riktar sig både till män och kvinnor, och beskrivs ibland passande som urtypen för det skandinaviska modet. Med Tiger of Sweden är det lätt att hålla stilen, oavsett årstid.

Hitta din stil med Tiger of Sweden

Hos oss på Johannesens hittar du de allra senaste accessoarerna rån Tiger of Sweden. Deras accessoarer har ett drag av klassiskt snitt samtidigt som de utstrålar en modern urban känsla. Hur snygga och prisvärda som helst.

Historien om den svenska modetigern

Tiger of Sweden ligger i framkant när det gäller modeinnovationer och trender. Men man har även en lång och spännande historia som faktiskt gör varumärket ännu mer intressant. Företagets båda grundare Markus Schwarzmann och Hjalmar Nordström hade nyligen lanserat en framgångsrik kostymmodell som de döpte till Tiger. Därefter kom deras företag snart att etableras som Tiger of Sweden. Tigerkläder tillverkades i Uddevalla på 1920-talet och snart började även Tiger of Sweden leverera sina välskräddade kläder till den svenska militären. Med tiden kom produktutbudet att breddas ordentligt. Idag kan alla modetigrar botanisera bland ett stort utbud av byxor, tröjor, koftor, skjortor, kalsonger, skor, stövlar, skärp och accessoarer.

Tiger of Sweden hos Johannesens

Tiger of Swedens rena stil är elegant och skandinaviskt cool. Hantverkskänslan är fortfarande närvarande och skrädderiet är oklanderligt. Hitta dina personliga favoriter från Tiger of Sweden här hos oss. Du hittar de senaste trendnyheterna och mycket annat spännande från kollektionen. Bra priser, personlig service och snabba leveranser får du på köpet!

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida