Superdry

Superdry

Superdry

Superdry kombinerar amerikansk vintagekänsla med japansk grafisk design och brittiska sömnader och fabrikat. De är helt klart ett varumärke som vågar sticka ut och vara annorlunda. Deras internationella, urbana kläder har en helt egen identitet och en utomordentlig känsla för detaljer. Du behöver aldrig tvivla på att det är Superdry när du ser deras produkter. Deras kläder riktar sig både till killar och tjejer, men utmärks ofta av en stark unisexkänsla och kan bäras av båda könen.

En avslappnad inställning till trender

Superdry har en härligt avslappnad inställning till rådande trender och mode. Med nya grepp och hippa tryck driver de modevärlden framåt. För dig som gillar den avslappnade stilen, men ändå inte vill göra avkall på kvalitet och fräschet är Superdry helt perfekt. Superdrys kläder är dessutom utomordentligt komfortabla och sköna att bära. Gillar du det sportiga unisexmodet är Superdry absolut rätt brand för dig. Du kan komplettera deras hippa kläder med sköna accessoarer såsom väskor och andra användbara grejer.

Superdry har ett fantastiskt utbud

Superdry har ett utomordentligt utbud av tröjor, toppar och t-shirts. De finns i flera varianter som ofta kan kombineras med varandra. Här finns både enfärgade och mönstrade t-shirts och skjortor. De har även gott om snygga huvtröjor och sweatshirts som passar både ute på stan och hemma i myssoffan. För kvinnor finns det fina t-shirts och linnen med snygga skärningar. Superdry gör även coola klänningar och kjolar för kvinnor som vill känna sig ledigt uppklädda. Det finns också gott om bekväma linnen som funkar lika bra på gymmet som på stranden.

Superstjärnorna väljer Superdry

Superdry har snabbt tagit modevärlden med storm. De attitydrika kläderna med fantastisk detaljkänsla väljs bland annat av David Beckham, Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Precis som dem har du möjlighet att skapa en egen stil och identitet med Superdrys coola kläder. Kolla in vårt utbud här i webbutiken och lyft din lock till nya höjder med Superdry. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och flera olika betalningsalternativ. Det är bara att klicka hem dina favoriter!

« Herr   |   Dam »