Steve Madden

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Steve Madden

Steve Maddens skor är spännande och unika. På Steve Madden vågar man alltid lite mer än alla andra och eftersträvar det äkta och unika i varje produkt. Steve Madden ligger alltid i framkant när det gäller modebilden och trender. Han har en stark intuitiv känsla och förståelse för trender som kvinnor över hela välden kan ta till sig. Ett par Steve Madden skor är alltid trendmässigt helt rätt och du får även hög kvalité och komfort till ett fantastiskt pris.

Inspiration från gatan

”The pavements are my runway” Steve Madden. Steve Maden hämtar sin inspiration från gatorna och inspireras konstant av nya trender och storstadslivets puls i kombination med lite rock and roll. Skorna sticker ut och har alltid en feminin sexig känsla med stort självförtroende. De adderar stil och en unik look till sin bärare. Inte så konstigt att Steve Maden har blivit ett av de mest ikoniska varumärkena inom skobranschen. Steve Madden grundade varumärket 1990 och han började verkligen i lite skala. Han började med en liten produktion och satsade 1100 dollar. Skorna sålde han till butiker i New York, från bakluckan av sin bil. Men redan då hade han som mål att revolutionera skobranschen med kreativa och innovativa ikoniska kollektioner. Idag har Steve Madden miljontals kunder runt om i välden, som kan utrycka sin individualitet och unika stil, med hjälpa av Steve Maddens fantastiska skor.

Steve Madden på Johannesens

Hos oss på Johannesens hittar du ett noga utvalt sortiment av Steve Maddens unika skor. Sneakerstrenden som bara växer sig starkare och starkare, passar Steve Madden som handen i handsken. Sneakersen får den rätta urbana och coola ”streetkänslan” med hjälp av Steve Maddens vågade och lite galna mix av modeller, mönster och färger. Du hittar såklart de bästa hos oss. Välkommen /J