Sofie Schnoor Dam

Visar alla 12 resultat

Handla Sofie Schnoor för dam hos oss på Johannesens! Den familjeägda, oberoende etiketten Sofie Schnoor grundades av designern Sofie Schnoor 2001. Sofie drivs av sin kreativitet och utformar bara det hon skulle bära själv eller klä sina egna barn i. Den genuina, verkliga grunden ger de två varumärkena en personlig touch och en autentisk känsla som genomsyrar alla deras kollektioner.

Sofie växte upp med kreativa föräldrar som arbetade i modebranschen med flera detaljhandlare. Som barn brukade hon följa sina föräldrar till fabriker, modemässor och hela vägen genom designprocessen och känner därför till en bra, säljbar design när hon skapar en.

Representerad runtom i världen

Det började med en skokollektion 2001, följt av en barnkollektion 2007, innan en klädkollektion gick med i sortimentet. Varumärket är för närvarande representerad i varuhus, online, stora och små detaljhandlare, koncessioner och avancerade designbutiker över alla kontinenter. Sofie Schnoor är representerad i 600 detaljhandlare runt om i världen, förutom varumärkena tre egenägda butiker i Danmark.

Trendiga kläder för dam

Trots varumärkets början är stilen fortfarande sval, sportig chic med en lekfull twist över båda kollektionerna. Deras kollektionerna återspeglar efterfrågan från kvinnor och barn efter trendiga, coola kläder som samtidigt är bekväma. Kollektionen presenteras fyra gånger om året, varje gång med skrymande feminin elegans, komfort och lyxigt mode i kläder och skor med en rå kant som kommer från designerns skandinaviska inspiration.

Klicka här för att läsa mer om varumärket