Scotch & Soda

Scotch & Soda

Scotch & Soda

Scoth & Soda grundades i Amsterdam 1985. De designar kläder för både män, kvinnor och barn. Deras mode kan bäst beskrivas som klassiskt med en bohemisk och rockig twist. I deras kollektion hittar du bland annat slitna jeans, välsittande kavajer, snygga chinos, slim fit skjortor och snygga t-shirts. De har också härliga stickade tröjor och koftor med både klassiska mönster och lite mer rockig stil. Bredden och variationen i utbudet gör att du enkelt kan kombinera stil efter humör, tillfälle och årstid.

Scotch & Soda utgår från det klassiska

Scoth & Sodas design har en stark koppling till det klassiska, men man lyckas trots det alltid ligga rätt i trenderna. En del plagg har en påtaglig vintage-känsla medan andra hämtar inspirtation från världen alla hörn. De har dessutom en rimlig prisnivå på sina kläder och produkter. Alla Scotch & Sodas produkter håller hög kvalitet. Kunderna uppskattar dem även för sina smakfulla detaljer. Scoth & Soda följer och inspireras definitivt av rådande trender, men de sätter alltid sin egen twist och stil på produkterna. Ambitionen är att erbjuda sköna klädesplagg som passar alla individer och varumärket arbetar hårt och framgångsrikt för att göra det möjligt.

En framgångsrik nystart

Scoth & Soda hade inga större problem att etablera sig på marknaden redan vid grundandet i mitten på 1980-talet, men det var först med en nystart 2001 som varumärket tog rejäl fart. Då klev tre nya ägare in och ett antal år senare lanserades den mycket framgångsrika damkollektionen Maison Scoth. Framgångssagan var ett faktum och sedan dess har Scoth & Soda lanserat ytterligare några framgångsrika kollektioner, bland annat Amsterdam Blauw, ett jeansprojekt med utgångspunkt från amerikansk denimtradition som kom 2010.

Stort utbud av Scotch & Soda hos Johannesens

Idag säljs Scotch & Soda över hela världen och klädmärket har bland annat över 30 egna butiker och återfinns hos över tusen återförsäljare. Varumärket är hett just nu och syns bland annat på en hel del kändisar och i modereportage i stora modetidningar såsom Elle, Glamour och Jackie. Vi på Johannesens har ett bra utbud av detta spännande varumärke till fördelaktiga priser, så du finner lätt din favorit från Scotch & Soda.

 

« Herr   |   Dam »

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida