Rue de Femme

RUE de FEMME

RUE de FEMME är ett nytt spännande danskt modemärke som grundades så sent som 2014. Trots den korta tiden har klädmärket redan hunnit synas på catwalken under Fashion Week samt i ansedda modetidningar som Elle och danska Alt for damerne. Nu kan vi på Johannesens stolt presentera RUE de FEMME.

Det handlar om vackra, trendiga och feminina plagg för den modemedvetna kvinnan. De stilsäkra kläderna är skapade av PBO Group som redan tidigare har gjort sig kända för sin utmärkande design och toppkvalitet. RUE de FEMME är ytterligare ett mycket intressant märke från det modestarka Danmark och vi är mycket glada över att de finns i vårt välfyllda sortiment.

RUE de FEMME- snygg både till vardags och fest

RUE de FEMME anpassar sina kläder efter säsong och alla deras produkter tillverkas av högkvalitativa material. Det handlar om välsydda kreationer som passar lika bra på jobbet som en härlig lördagsförmiddag med vännerna på stan. Tygerna är mjuka och bekväma och kläderna sitter bra och är sköna att bära. RUE de FEMME använder sig mycket av neutrala färger, vilket gör det lätt för dig att kombinera olika plagg och sätta ihop en ultimat outfit till både vardag och på fest. Det är kläder som framhäver din feminina sida och gör dig stolt över din egen kropp. De sensuella, snygga kläderna är smickrande för figuren och utmärkta att bära varje gång som du vill känna dig vacker och välklädd. RUE de FEMME ger dig möjlighet att uttrycka din personliga stil och med skor och accessoarer kan du förstärka din egen look och känna dig riktigt fabulous.

Möt säsongen med trendiga RUE de FEMME

RUE de FEMMES stiliga kollektion kännetecknas av unik design och spännande snitt. Det är kläder för dig som vill sticka ut och vågar vara annorlunda. Du hittar fina kjolar, coola byxor, snygga klänningar och skira blusar. De finns dessutom i ett stort antal mönster, färger och passformer. Med RUE de FEMME står du redo att möta varje ny modesäsong och kan fylla din garderob med trendigt mode till bra priser. Perfekt för den moderna och medvetna kvinnan. Hos oss på Johannesens hittar du det senaste från smakfullt feminina RUE de FEMME. Hitta dina favoriter och handla enkelt online i vår webbutik. Vi levererar snabbt och säkert. Lycka till med din shopping!

Klicka här för att läsa mer om varumärket

 

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.