R.M. Williams

Visar alla 16 resultat

R.M. Williams

År 1932 grundade den australiensiska ryttaren och affärsmannen Reginald Murray Williams företaget R.M. Williams. Affärsidén var att tillverka boots och skor för den australiensiska marknaden. Williams hade dessförinnan lärt sig hantverket att arbeta i läder av sin vän, bushmannen Dollar Mick. Företagets första verkstad/kontor låg i R.M. Williams faders hus. Snart anställdes fler duktiga hantverkare och ryktet om de högkvalitativa bootsen med tunn gummisula och resår började spridas även utanför Australiens gränser.

Respekterade över hela världen

Idag har R.M. Williams över 900 återförsäljare världen över och de är kända för sina handgjorda boots av yppersta material. Kollektionen har även utökats med kläder och accessoarer. R.M. Williams levererar kvalitet, komfort och stil. De använder endast de bästa materialen och deras boots upplevs ofta av kunderna som en andra hud. Trots att R.M. Williams numera är ett multinationellt företag så sker tillverkningen fortfarande för hand i deras ursprungliga lokaler på 5 Percy Street Prospect i Adelaide, Australien. Deras humana inriktning med omsorg om anställda och miljö har tillsammans med den ypperliga kvaliteten gjort varumärket känt och respekterat över hela världen.

R.M. Williams populäraste modeller hittar du hos oss

Våra kunder uppskattar R.M. Williams boots och skor för deras hållbarhet, komfort och stilrena design. Med rätt skötsel kan du njuta av dina härliga boots under många långa år. Vi gör det också enklare för dig genom att erbjuda läderfett och skopolish från R.M. Williams, vilket gör att du kan underhålla din boots på ett lämpligt sätt. Många menar att R.M. Williams är som ett fint årgångsvin – de blir bara bättre och snyggare med åren.

Hos oss hittar du flera populära modeller från R.M Williams, till exempel Blaxland, Craftsman, Wentworth och Turnout. Blaxland och Wentworth är försedda med en randsygg gummisula, väl anpassat för vårt klimat. Craftsman och Turnout har en lite elegantare lädersula. Alla bootsen insida är helfodrade med fint kalvläder. Vare sig du är ute efter mocka eller skinn, så hittar du det du söker hos Johannesens. R.M. Williams symboliserar äkthet, varaktighet och kvalitet – prova du också och upplev skillnaden med detta vackert konstruerade australiensiska hantverk.

Klicka här för att läsa mer om varumärket