Part Two

Visar 1–30 av 35 resultat

Part Two

Part Two etablerades i Köpenhamn 1986. Det danska modemärket speglar en aktiv och hälsosam livsstil och vänder sig till alla kvinnor som vill se bra ut i vardagen. Fokus ligger på passform, kvalitet och design. Part Two mixar friskt med både material och stilar, och utmärkande för dem är kontrasterna- till exempel blandningen av hårt och mjukt och feminint mot maskulint. Färgskalorna går igen i samtliga plagg, vilket gör att Part Twos kläder lätt går att kombinera.

Part Twos fantastiska kollektion

Part Twos förenar lättburna kläder med stilsäker och trendriktig design, vilket är en stor del av hemligheten bakom deras framgångsrecept. I kollektionen hittar du bland annat snygga klänningar, stilrena jackor och kavajer samt matchande toppar och accessoarer. Klassiskt och avslappnat går hand i hand. Part Twos klänningar är elegant skurna med rena mönster och tillverkade av sköna material. Part Two är lojala mot det förflutna samtidigt som man blickar in i framtiden med sina moderiktiga designer. Viljan att hela tiden utvecklas och att erbjuda kunderna allt bättre produkter är märkbar hos Part Two.

Allt större uppmärksamhet

Under de senaste åren har Part Two fått allt större uppmärksamhet både i media och bland kunderna. Kollektionerna har gått från klarhet till klarhet och man har verkligen hittat rätt designmässigt. Man går i bräschen för det Skandinaviska dammodet som är enkelt, tidlöst och naturligt feminint. Part Twos kläder är perfekta för den moderna, aktiva kvinnan som vill uppleva livets närvaro till fullo.

Part Two online hos Johannesens

Part Twos klassiskt inspirerade mode har utvecklats mycket under de senaste åren. Dagens Part Two-kollektioner bjuder på spännande kontraster, utsökt hantverk och innovativa detaljer. Ett spännande varumärke tycker vi, och naturligtvis finns Part Two representerade här hos oss på Johannesens. Du shoppar dem och många andra märken till bra priser, med snabba leveranser och fenomenal service här i vår webbutik.

Klicka här för att läsa mer om varumärket