Oscar Jacobson

Oscar Jacobson

Oscar Jacobsson

Året var 1903 när Oscar Jacobsson grundade sitt skrädderi Borås. Med gediget hantverk och tidlösa modeller spreds snart ryktet om hans välskräddade kostymer även utanför hembygden. Idag är Oscar Jacobsson ett internationellt respekterat varumärke som säljs i många olika länder. Det gedigna hantverket, känslan för detaljerna och den klassiska och tidlösa stilen utmärker fortfarande företaget. Med en klassisk Oscar Jacobsson-kavaj är du alltid välklädd och signalerar stil och klass. Den passar utmärkt till både chinos och jeans och med ett par eleganta lågskor är du välklädd från topp till tå.

Ett uppdaterat formspråk

Oscar Jacobsson utgår fortfarande mycket från sitt historiska arv, men har under senare tid uppdaterat designen för att maximalt attrahera den moderne stilikonen. Materialen har blivit mjukare och silhuetterna mera figurnära. Passionen för detaljer, stil och snillrika snitt är lika närvarande som alltid. Företaget kombinerar skandinavisk enkelhet med italiensk extravagans och engelska kvalitetstyger. Med en Oscar Jacobsson kostym eller kavaj sticker du ut från mängden på ett förstklassigt sätt.

Oscar Jacobsson – inte bara kostymer och kavajer

Oscar Jacobsson har under de senaste åren breddat sitt utbud och sortiment rejält och numera kan du också hitta stilfulla och snygga chinos, pikétröjor, kepsar, bälten och plånböcker från det legendariska Borås-företaget. Varumärket är numera också en aktör att räkna med inom sport- och fritidskläder. Självfallet med den klass, distinkta stil och rena linjer som alltid har utmärkt Oscar Jacobsson.

Vi har Oscar Jacobsson-Kavajen just för dig

För oss som vill kunna erbjuda dig de allra bästa varumärkena är det en självklarhet att sälja Oscar Jacobsson. Vi tilltalas av Oscar Jacobssons känsla för detaljer, de utomordentliga tygerna och märkets själ och hjärta i svensk hantverkstradition – och det tror vi att du också gör. Oscar Jacobssons kläder är exceptionella eftersom verkligen ingenting lämnas åt slumpen – perfektion in i minsta detalj.

5 artiklar

per sida

5 artiklar

per sida