NYDJ

NYDJ

NYDJ

Amerikanska NYDJ grundades 2003 och blev snabbt en succé bland kvinnor i USA. NYDJ står för Not Your Doughters Jeans och namnet avslöjar vad det handlar om; jeans för den lite mognare kvinnan som önskar se lite slankare ut och som vill framhäva figuren på ett smickrande sätt. Hemligheten bakom NYDJ´s succé är dess patenterade criss-cross-sömn, vilken gör att din mage ser plattare ut. Du ser smalare ut och kan välja en mindre storlek än normalt. NYDJ har även utvecklat Lift Tuck Technology® som lyfter rumpan, ger dig högre midja och gör att du ser slankare ut. Effekten är så pass effektiv att vi rekommenderar dig att gå ner minst en storlek mindre än normalt när du provar NYDJ`s jeans.

NYDJ har snabbt etablerat sig inom Denim-eliten

NYDJ har snabbt blivit populära även i Europa. Man har utvecklat kollektionen och erbjuder nu förutom jeans även andra byxor och kjolar. Alla har deras patenterade signatursöm ”criss-cross” och dessutom är de även utrustade med Lift TUCK Technology®. Sömen ”criss-cross fungerar liknande en gördel, men är naturligtvis mycket bekvämare. Midjan är specialdesignad och ger dig en slankare silhuett utan att för den skull glipa. Trots, eller kanske tack vare, dessa specialiteter vittnar tusentals kvinnor i både USA och Europa att NYDJ´s jeans är härligt sköna och komfortabla. NYDJ har snabbt etablerat sig i Denim-toppen i USA. I Europa växer varumärket snabbast av alla jeansmärken för tillfället, och allt fler kvinnor väljer NYDJ för deras slankande effekt, design och bekvämlighet. NYDJ har helt enkelt blivit en modesuccé och deras jeans är helt unika på marknaden. NYDJ jeans finns både i skinny, slim - och straightmodeller. NYDJ har en utmärkt passform och jeansen finns i ett stort storleksspann (observera att det är vanliga damstorlekar, ej tumstorlekar).

Upptäck NYDJ hos oss!

NYDJ gör dig både snyggare och slankare. Det är kläder för en boostad självkänsla som funkar bra både hemma och på jobbet. Dessa multifunktionella jeans har redan blivit favoriter hos många modeintresserade kvinnor – är det din tur nu? För tillfället kan vi inte erbjuda NYDJs jeans här på Johannesens Store, men de finns i vår fina butik Johannesens Klädeshandel, i bokskogen utanför Båstad. Varmt Välkomna!

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida