Nude of Scandinavia

Visar alla 2 resultat

Nude of Scandinavia

Nude of Scandinavia är ett skandinaviskt trendigt högkvalitativt skovarumärke. De erbjuder unik design med hög hållbar modegrad. Den höga trendfaktorn till trots, är skorna och accessoarerna designade för att användas i lång tid framöver. Designen är enkel och det är bärarens övriga stil som definierar looken. Den stilsäkra skandinaviska känslan är tydlig genom kollektionerna och de trendiga skorna är fantastiskt bekväma. Den perfekta kombinationen av stil, trend och komfort!

Från skiss till kund

Angelique och Stefan Thunholm grundade Nude of Scandinavia 2010. Ända från start har ägarna haft full kontroll på allt från skisserna till produktion och försäljning. Deras medverkan och fulla insyn är en garanti för den felfria produkten som kunden får i sin ägo. De har också full kontroll på hållbarhetstänket och arbetsförhållandena i alla led. Skorna produceras uteslutande av noga utvalda producenter i Marche i Italien. Skinnet och övriga komponenter är även de noga utvalda efter duons kriterier och höga krav. Skandinavisk trendsäker design, exklusiva materialval och italienskt hantverk – perfect match!

Nude of Scandinavia på Johannesens

Kollektionen är bred och erbjuder allt från varma vinterskor till lätta sommarsandaler, alla med hög trendfaktor. På Johannesens har vi blivit helt sålda på Nude of Scandinavias supercoola sneakers. Med den stadigt växande sneakertrenden ligger de helt rätt i tiden. Att de sedan är otroligt sköna att gå i dag efter dag är en klar bonus. Hoppas att du gillar dem lika mycket som vi! Välkommen /J

Klicka här för att läsa mer om varumärket