Lois

Visar alla 5 resultat

Lois

Det spanska jeansvarumärket Lois är ett modeföretag i framkant. Deras jeans har den perfekta kvinnliga passformen och erbjuder oss kvinnor riktigt sköna och sexigt snygga jeans. De arbetar inte med modebranschens klassiska säsongstänk, utan med en mer långsiktig och hållbar garderob. Plaggen är tänkta att addera den rätta looken till kvinnor över hela välden, oavsett klimat, väder eller säsong. Ett traditionellt varumärke med över 50 års kunskap och erfarenhet, men med ett modernt arbetssätt och policy som tar dem vidare in i framtiden.

Made in Spain

Varumärket Lois grundades i Spanien 1962 (samma år som Johannesens Klädeshandel) och var det första jeansvarumärket som kom att erövra världen. Det spanska arvet är en viktig del av Lois DNA och de har hela sin design, utveckling och produktion i Spanien. Made in Spain! Lois fick fart redan på 60-talet, men det var inte förrän på 70-talet som kunderna världen över verkligen hittade rätt. Lois erbjöd en helt annan passform än sina konkurrenter och varumärket fick en snabb spridning. Den kvinnliga passformen lockade musiker och den tidens modeikoner och med deras hjälp, spreds Lois som en löpeld. Snart sågs Lois jeans på alla unga, trendiga och modemedvetna kvinnor på dansgolven i Europa.

Lois på Johannesens

Lois passar som handen i handsken hos oss på Johannesens. Även vår historia startade 1962 och jeans var och är fortfarande en stor del av vårt DNA. Vi uppskattar varumärken som Lois, med en historia som de har lyckats förvalta och utveckla med en både modemedveten och hållbar vision in i framtiden. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av Lois jeans. Hoppas att du gillar dem lika mycket som vi! Välkommen /J

Klicka här för att läsa mer om varumärket