Levi's

Visar alla 12 resultat

Levi’s

Levi’s är märket som har blivit synonymt med kvalitets-jeans och utan dem så hade sannolikt jeansens historia, nutid och framtid sett helt annorlunda ut. Under mer än 120 års tid har människor burit detta slitstarka plagg med stolthet. Allting började i Nevadas tuffa gruvdistrikt på 1890-talet.

Arbetarna slet ut sina kläder på löpande band i den kärva miljön. Emigranterna Loeb (Levi) Strauss och Jacob Davis började då tillverka ett hållbart plagg för arbetarna i guldgruvorna. Ryktet spred sig snart om det slitstarka plagget och efterfrågan växte lavinartat. Företaget känner vi idag som Levi Strauss & Co och detta omåttligt populära klädesplagg har tagit sig ända från gruvornas mörka schakt till att lägga hela modevärlden under sina fötter. Idag är Levi’s lika populära och aktuella som någonsin.

Fräscha Levi’s för alla stilar och figurer

Levi’s har genom historien haft några modeller som har gjort ett evigt avtryck i modevärlden, minns bara de klassiska 501:orna. Hos oss hittar du ett flertal modeller och storlekar både till tjejer och killar. Allt från klassiska mellanblå till svarta är färgerna som detta legendariska varumärke uppträder i. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter ett par Levi’s med normal fit eller ett par supersmala stuprörsjeans med mycket stretch – du finner dem här hos oss på Johannesens.se.

Kvalitet som du kan lita på

Levi´s är kanske mest känt för två saker: hållbarheten och den höga kvaliteten. Det var det som gjorde dem efterfrågade av gruvarbetarna, cowboys och rallare en gång i tiden och samma sak gäller än idag; Levi’s är ett varumärke som du kan lita på. Lägg därtill en klassisk och stilfull design och du har de perfekta jeansen. Ett mycket slitstarkt plagg som du kan ha länge, länge och alltid är en bra investering.

Handla dina Levi’s hos oss!

Levi’s fortsätter att utveckla spännande och innovativa modeller och kvaliteter. hos oss hittar du många av dem. Kanske är det läge att investera i ett par 511:or slim fit eller tilltalas du mer av ett par snygga mörkblå 512:or? Med vårt utbud behöver du inte begränsa dig. Ett par snygga Levi’s är helt enkelt ett måste i alla modemedvetna garderober. Köper du dem hos oss får du dem snabbt levererade, till ett bra pris och med full returrätt om något skulle gå fel. Varmt välkommen till vårt sortiment av Levi’s – det historiska märket som alltid ligger rätt i tiden.

Klicka här för att läsa mer om varumärket