Lee

Visar alla 22 resultat

Lee

Lee är ett klassiskt amerikanskt jeansmärke som har funnits i över 125 år. Företaget grundades av Henry David Lee på 1890-talet i den lilla staden Salinas i Kansas. Med sin långa historia är Lee en av pionjärerna inom denim. Lee har alltid stått för innovation och företaget låg bakom både den första jeansjackan och de första jeansen med blixtlås. Samtidigt har man i alla kollektioner varit originalidén trogen och jeansen har fortfarande den där western-inspirerade arbetarkaraktären som har funnits med ända sedan begynnelsen.

Attityd och personlighet

Lee kännetecknas av mycket attityd och många av deras modeller kommer med en sliten tvätt, vilket gör att de bara blir snyggare ju mer du använder dem. Innovativ denim med olika behandlingar och tvättar ger Lee-jeansen en spännande karaktär som har få motsvarigheter i jeansvärlden. Bakom alla Lee jeans ligger ett gediget hantverk och en träffsäker design som lyfter din personliga stil. Du kan enkelt och snyggt kombinera med en färggrann flanellskjorta för den ultimata westernlooken. För en avslappnad vardagslook kan du lätt kombinera med en vit eller grå sweatshirt.

Evergreens från Lee

Oavsett om du är ute efter ett par mörka bootcuts eller en trendig stretchmodell, så kan du hitta det du söker här hos oss. Gemensamt för alla våra Lee-jeans är att de är utomordentligt sköna och formar sig väl efter din kropp. De är utmärkta att bära i vardagen och och många även så pass stilrena att du utan problem kan ha dem på ett arbetsmöte. Många av modellerna från Lee har hängt med i många år, men säljer fortfarande mycket oavsett rådande trender. Det säger mycket om de här högkvalitativa jeans som ger dig en stil som alltid ligger i takt med tiden.

Ett noga utvalt utbud av Lee

Sedan 1800-talets sena dagar har Lee producerat högkvalitativa jeans med stark hållbarhet och skön passform. Att satsa på ett par nya Lee jeans är helt enkelt ett bra val som du definitivt inte kommer att ångra. Lee ger bäraren en speciell jeanskänsla och är alltid rätt modemässigt. Oavsett om du väljer att satsa på ett par tapered, skinny eller bootcut så har vi jeansen för just dig. Välkommen att titta igenom vårt fina utbud av dessa klassiska amerikanska skönheter.

Klicka här för att läsa mer om varumärket