Jofama

Visar alla 7 resultat

Jofama

Trendiga Jofama är ett anrikt svenskt skinnvarumärke. Varumärket grundades redan 1926 av Niss Oskar Jonsson i Malung, en liten stad i norra Sverige. Med gedigen hantverkstradition har Jofama utvecklats och blivit ett av de främsta modehusen i Sverige och ledande inom läder- och skinnkläder i Skandinavien.

Jofamas kvalitetsprodukter finns nu i 17 länder runt om i Europa. Utöver de trendiga läder- och skinnprodukterna, designar Jofama nu även jackor i ekovänliga textiler. De ekovänliga jackorna tillverkas i material som till exempel ull och canvas, samt behandlas ofta med ekovänliga produkter för att bli vattenavvisande. Genom innovation, miljömedvetenhet och hållbart tänkade har Jofama blivit en ledande och moderiktig ytterplaggsleverantör.

Designen bakom Jofama Fashion

Jofama har ett erfaret designteam med Anna Spånberg och Ingela Lundin i spetsen. I samarbete med sitt eget designteam, började Jofama 2008 ta in kreativa och spännande gästdesigners. Den framgångsrika svenska smyckesdesignern Efva Attling var en av de första. 2009-2011 samarbetade de med Lars Wallin, den världskända modedesigner som designade tre oerhört framgångsrika kollektioner för Jofama. Under åren har flera kända personligheter fått vara med och designat, samt marknadsfört Jofama, till exempel kändisen Marie Serneholt, svenska bloggaren Kenza och norska bloggaren Kristine Ullebö.

Jofama hos Johannesens

Vi tycker alltid att det är lite extra roligt att få samarbeta med svenska anrika varumärken. Extra roligt tycker vi att det är med varumärken som Jofama, som framgångsrikt har lyckats behålla sin tydliga identitet och samtidigt utvecklats till ett trendigt och ledande modevarumärke. Hos oss hittar du ett noga utvalt utbud av Jofamas fina kollektion till både herr och dam. Välkommen in /J

Klicka här för att läsa mer om varumärket