Jim Rickey

Jim Rickey

I över 10 år har Jim Rickey varit inspirerande och vägledande för det enkla och avskalade sneakersmodet. När nu sneakerstrenden bara växer sig starkare och starkare har varumärket fått en ledande och självklar plats i de trendiga butikerna.

Skorna är oftast tidlösa med fina diskreta detaljer, som ger ett tydligt kvalitativt och exklusivt uttryck. Skorna är inte bara snygga och helt rätt trendmässigt, utan även fantastiskt sköna att gå i dag efter dag. Tack vare de högkvalitativa materialvalen, fina skinnen och bra komforten, håller sig skorna fina och bekväma länge.

Allt började med en drink

Idén till det svenska varumärket Jim Rickey föddes under en kreativ diskussion mellan två vänner, på ”Shoemaker´s Bar” i Washington D.C. Medan vännerna Henrik Standert och Partik Lakso avnjöt vars en härlig Rickey´s cocktail, föddes en dröm om att strata sitt eget sko- och accessoarvarumärke. De båda hade redan en gedigen erfarenhet från branschen och satsade på att följa sina drömmar. Varumärket fick namn efter drinken och varumärket var fött.

Jim Rickey Stockholm

Alla Jim Rickeys produkter är designade i Stockholm i Sverige och de förblir trogna sitt fokus på kvalitet, funktion, hållbarhet och fina detaljer. Trots den noga utvalda produktionskedjan och de högkvalitativa materialen, är priserna väldigt bra. Kombinationen har blivit en succé och idag hittar du Jim Rickey hos noga utvalda återförsäljare i nästan hela välden. Hos oss på Johannesens hittar du Jim Rickeys fantastiska sneakers till både herr och dam. Du hittar både basmodellerna och roliga utstickare. Välj ett par enkla skinnsneskers ton i ton till kostymen, eller par tuffa färgade till festen. Kombinationerna är oändliga passar alla stilar. Välkommen /J

 

Klicka här för att läsa mer om varumärket

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.