Inuikii Skor

1 produkt

Inuikii

Inuikii tillverkas med kärlek! Alla skor från Inuikii tillverkas för hand av skickliga och erfarna skomakare, vilket ger varje par en unik charm. Skorna produceras i Italien och Portugal och både materialen och hantverket är alltid av allra högsta klass. Designen är personligt trendig, med spännande kombinationer och kreativa nya uttryck.

Designmässigt finner du allt från klassiskt sofistikerade kombinationer, till de allra senaste trenderna. Gemensamt är personligheten och den exklusiva känslan av högkvalitativa material och behaglig komfort.

Inuikii på Johannesens

Inuikii syns ofta i sociala medier och på de kända influensernas konton och bloggar. Den uttrycksfulla designen i kombination med den höga kvalitén och komforten, skapar en känsla av avslappnad lyx. Inuikiis boots och sandaler smälter inte in i mängden, utan sticker ut och tar plats. I de trendmedvetna kvinnornas garderob, har Inuikii kommit att ta en självklar plats. På Johannesens erbjuder vi ett noga utvalt sortiment av Inuikiis fina boots och sandaler, både i butiken utanför Båstad och på Johannesens.se Gå in och titta på de fantastiska Slippers Woven med färgade stenar och Slippers Knot i klassiska ränder.

Välkommen /J

Klicka här för att läsa mer om varumärket