Inuikii Dam

1 produkt

Inuikii

Inuikii syns frekvent i sociala medier och på de kända influensernas sidor och bloggar. Precis som vi på Johannesens har de fallit för de charmiga och detaljrika skorna. De fantastiska skorna produceras av erkänt skickliga skomakare i Italien och Portugal. Hantverket och materialen är alltid av högsta kvalité, vilket ger en komfortabel och lyxig känsla.

Designen är personligt trendig, med kreativa kombinationer och spännande nya varianter. Namnet Inuikii kommer från två sammansatta ord, som tillsammans bygger en vacker historia om skönheten i kylan. ”Inu” representerar attraktiv flicka och ”Ikii” representerar kylan och den sköna mysiga innersidan av vinterskorna.

Inuikii på Johannesens

Hos oss på Johannesens hittar ett fint utbud av modeller och färger, som vi har valt ut just för våra kunder. Vi fastnade för det personliga och lekfulla uttrycket i designen och de fantastiska kvalitéerna. Gp in och titta på de trendiga och lekfulla sandalerna Slippers Woven med stenar och de lite mer klassiskt trediga Slippers Knot. Det hållbara arbetet gällande arbetsvillkor och miljö genom hela produktionskedjan är en förutsättning för ett vinnande koncept, ändå från råvara till dig som kund. ”Conquer the fashion world” Inuikii

Välkommen /J

Klicka här för att läsa mer om varumärket