Holebrook

Holebrook

Holebrook är ett familjeägt svenskt märke som startades på Resö i Bohuslän år 1999. Varumärket hämtar inspiration från västkustens gemytliga skärgårdsmiljö, där ägarna fortfarande bor. Holebrook säljs förutom i Sverige, även i Finland, Tyskland, Nederländerna, England och USA.

Det är ett litet, genuint och familjärt märke med stor omtanke om miljön. Deras marint inspirerade kläder utmärks av högkvalitativa material, hållbarhet och tidlös design. Färgskalorna, funktionen och utseendet – allt påminner om en sommardag vid havet, vilket också är exakt vad Holebrook vill förmedla. De marina tonerna återspeglar ägarnas passion för kustlivet och segling och resultatet är slitstarka kläder som tål att utsättas för såväl vind som våg.

Härliga stickade tröjor för sena sommarkvällar

Holebrook har under åren vuxit och breddat sitt sortiment ordentligt. Som bas i kollektionen finns stickade kvalitetströjor som funkar utmärkt både till vardags, på sjön eller varför inte som en härligt värmande tröja under sena sommarkvällar. Holebrook har ett stort utbud av stickade tröjor i fin bomullskvalitet och man har även ett flertal vindfodrade tröjor och jackor i sin kollektion.

En passion för kvalitet och segling

Holebrook designar med traditionell svensk kvalitet och stil. Med fokus på hållbarhet designas varumärkets kläder för att hålla så länge som möjligt. Företaget satsar hela tiden på att göra sina produkter ännu bättre. Det kustnära temat är dock hela tiden tydligt närvarande och Holebrook är idag Sveriges främsta tillverkare av marina kläder. Deras design för tankarna till en skön mix av den svenska kusten och den ljumma sommarbrisen – Holebrook fångar den svenska sommaren som inget annat varumärke.

Utöka din garderob med Holebrook

Holebrooks noggrant tillverkade kläder i tidlös design har gjort varumärket populärt bland våra kunder här på Johannesens. Det handlar om svensk kvalitet och design när den är som bäst. Finns inte Holebrook representerat i din garderob så kan vi absolut rekommendera deras varma och mysiga tröjor och vindtäta jackor.

Klicka här för att läsa mer om varumärket

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.