fbpx

Gant time

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Gant Time

De flesta känner säkerligen till Gant för deras stilsäkra klädkollektioner som utmärks av hög kvalitet. Men Gant har också expanderat sitt starka varumärke och skapat Gant Time – en serie av sofistikerade klockor för stilmedvetna män och kvinnor. Gant Time finns i allt från robusta och sportiga modeller med klockband i slitstarka, moderna material till eleganta och klassiska klockor med handtillverkade italienska läderband. Gemensamt för alla Gant Times klockor är den höga kvaliteten och den tidlösa design.

Håll tiden med Gant Time

Oavsett om du är ute efter en klocka i rostfritt stål eller i läder så kan du alltid vara säker på att komma i tid med Gants klockor. Dessutom signalerar en klocka från Gant Time stil. Komplettera gärna med en kavaj och skjorta från Gant för ett genomgående stilfullt yttre. Gant är ett härligt livstils-varumärke som signalerar ledig stil och klassisk elegans. En kombination som ingen annan behärskar så väl som just Gant.

Gant Time hos Johannesens!

Vi på Johannesens gillar allt Gant gör och därför har vi naturligtvis sett till att ha utförligt sortiment av Gant Time. Gants klockor finns med läderband, metall och silikonband. De finns med boett i gulddoublé, stål eller rosé. De många valmöjligheterna gör att Gant Time passar nästan alla oavsett ålder och stil. Självfallet har vi klockor både för kvinnor och män. Det finns också unisexklockor som passar alla. Du kan vara helt trygg att när du handlar Gant Time hos oss och vi lämnar naturligtvis garanti på de klockor vi säljer. Se vårt utbud av Gants klockor för herrar och damer här nedan.