Colmar

Visar alla 19 resultat

Colmar

Colmar grundades 1923 av italienaren Mario Colombo. Företagets namn kommer från de första tre bokstäverna i hans för- och efternamn. Colmar hade redan från början en ambition om att tillverka högklassiga, skräddarsydda och moderiktiga skidkläder. Konceptet blev mycket framgångsrikt och Colmar har genom åren klätt många av de alpina landslagen. Från att under ganska lång tid ha varit ett renodlat märke för skidkläder, så har Colmars högkvalitativa kläder numera nått en bredare marknad.

År 2009 lanserade man sportkollektionen Colmar Originals, som bland annat omfattade den mycket populära Colmar Original Shell. Tanken var att utgå från den historiska designen och känslan, men krydda den med en modern twist. Succén var omedelbar och idag ser man Colmars klassiska röda logga överallt i Europas större städer. Colmar erbjuder idag jackor, byxor och västar till både damer och herrar.

Högkvalitativa dunjackor från Colmar

Alla Colmars kläder genomgår mycket noggranna tester för att kunderna ska få absolut bästa kvalitet. Man kombinerar högteknologi med funktionalitet och är en ytterst erfaren tillverkare av jackor. Under mer än 40 års tid har man varit marknadsledande på skidkläder. Innovationerna inom den här sektorn går snabbt och Colmar ligger i absolut framkant. Idag finns Colmar över hela världen, men det är framförallt här i Norden som deras nya modejackor har nått en exceptionell framgång. Deras sköna dunjackor är både estetiskt tilltalande, funktionella och slitstarka. Colmar är ett av de mest respekterade klädmärkena i världen, mycket på grund av sina italienska kvalitetsdunjackor.

Colmar hos Johannesens

Colmars jackor funkar lika bra i skidbacken som i vardagen. Som en av de största inom vintersportkläder erbjuder man ett brett sortiment av högteknologiska plagg. Vi har Colmars senaste modeller för både dam och herr. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och du handlar smidigt och säkert i vår webbutik. För dig som föredrar att shoppa på plats så har vi även en fysisk butik i Båstad. Varmt välkomna!

Klicka här för att läsa mer om varumärket