Cedrico

Cedrico

Vårt nordiska kalla klimat har i alla tider utmanat oss. För att skydda oss mot vädrets makter har vi i generationer inspirerats av och använt oss av vad naturen har att erbjuda. Norska Cedricos fantastiska jackor har tydlig inspiration från nordens natur och fascinerande landskap, både i färger och materialval.

De modernt skräddade jackorna med en perfekt smal och smickrande passform erbjuds i dova toner som återfinns i det nordiska landskapet. Fyllningen som håller dig varm och bekväm är den klassiska dun-fjäderblandningen 90/10 och detaljerna är i finaste lammskinn. Sist men inte minst, Cedricos signum – de fantastiska äkta pälsarna. Huvorna är helt pälsbeklädda i mjuk kanin och kanterna prydda med de finaste racoonpälsarna. Genomtänkt in i varje detalj!

Varm och snygg

Med Cedricos fina damjackor behöver du inte välja mellan funktion och stil. Du kan vara varm, torr och bekväm, samtidigt som du är stilfullt klädd. Med en jacka från Cedrico, ett par snygga jeans och ett par boots från R.M. Williams är du perfekt klädd för söndagens brunch och långpromenad. Minst lika snygg är jackan till dräkten på väg till arbetsmötet eller fina klänningen på väg till festen.

Cedrico Norway på Johannesens

Det finns många fina damjackor att välja mellan den här säsongen och om du vill ha en funktionell och snygg jacka med den allra största och finaste pälsen – är en Cedricojacka precis rätt. På Johannesens är vi väldigt glada att kunna erbjuda Cedricos omåttligt populära jacka Monet i flera fina färger. Beställ din jacka hos oss och få fri frakt, snabb leverans och personlig service. Välkommen /J

Klicka här för att läsa mer om varumärket

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.