Calvin Klein

Visar alla 3 resultat

Calvin Klein Underwear

När det gäller mode så är Calvin Klein ett av de absolut ledande varumärkena i världen och alla med minsta intresse för mode och stil, känner väl till Calvin Klein. Stilen är enkelt elegant med stilrena mönster och grafiska tryck. Less is more!

CK är känt för att ligga i framkant när det gäller trender och har lanserat banbrytande marknadsföringskampanjer, som har påverkat hela modevärlden. De perfekta underkläderna ska självklart var bekväma och sköna att bära, både till vardags på jobbet, på träningen eller när det är dags för fest. Ett par riktigt bra kalsonger ska sitta som ett andra lager hud och inte synas genom den senaste tighta kostymbyxan. När du däremot vill visa dina underkläder ska de förstås vara oemotståndligt snygga. Kombinationen av modell, material och cool design har gjort Calvin Klein Underwear till det bästa valet, både gällande komfort och stil.

I en källare i New York

För över 40 år sedan konstruerade Calvin Klein och hans kollega Barry Schwartz sina första plagg i en källare i New York. Succén var ett faktum och på bara några år var efterfrågan på deras trendriktiga plagg stor. Idag är varumärket större än någonsin och deras i princip ikoniska boxer bör finnas i alla modeintresserade mäns garderob.

”Nothing gets between me and my Calvins”

Calvin Kleins framgångsrika marknadsföringskampanjer har helt klart bidragit till varumärkets succé. Få andra varumärken har så träffsäkert lyckats marknadsföra både känslan och produkten. Redan på 80-talet kördes kampanjen ”Nothing gets between me and my Calvins” och den blev en otrolig succé och en snackis över hela världen. Bilder på stora Calvin Klein Underwear-bilboards från Time Square i New York spreds över hela världen. På 90-talet lanserade Calvin Klein ytterligare en kampanj, den här gången med den svenske fotbollsikonen Fredrik Ljungberg i fronten. Stora bilder med den vältränade Ljungberg endast i förda tighta boxerkalsonger prydde den här gången annonserna. Än en gång låg Calvin Klein i framkant och alla trendintresserade män övergav de klassiska kalsongerna och satsade på de lite sportigare och coolare boxershortsen. Självklart skulle det vara med det rätta varumärket på resåren. Än idag är boxern med den enkla loggan på waistbandet en storsäljare och finns i en mängd modeller och färger.

Beställ Calvin Klein från Johannesens

Hos oss på Johannesens.se hittar du Calvin Kleins fantastiska underkläder till män. Så passa på att uppdatera underklädesgarderoben med lite nya snygga och sköna boxer av den absolut bästa kvalitén. Beställ när det passar dig och få leveransen inom några dagar, snabbt & enkelt.

Klicka här för att läsa mer om varumärket