Bruun & Stengade

Bruun & Stengade

Bruun & Stengade

Det danska modemärket Bruun & Stengade skapades i Köpenhamn år 2004. Deras ambition var att skapa hållbara och avslappnade basplagg som ändå får användaren att känna sig sofistikerat klädd. Man vill överträffa förväntningarna som kunden har på ett basplagg och dessutom erbjuda miljövänliga plagg som kan bäras med gott samvete. Kläderna är stilrena med en sportig twist. Perfekta baskläder för vardagen.

Kvalitet och hållbarhet i fokus

Bruun & Stengade har med sina gedigna basplagg rönt stor uppmärksamhet och varumärket finns nu lanserat över större delen av världen. Sortimentet är brett med skjortor, jeans, pikétröjor, jackor, tröjor och byxor. Trots att Bruun & Stengade inte har så många år på nacken så är man redan ett mycket respekterat varumärke. Med kvalitet, hållbarhet och miljö i fokus kommer man långt. Lägg därtill stil och karaktär och du får ett närmast komplett klädmärke.

Stick ut i vardagen med Bruun & Stengade

Danskt mode står starkt och Bruun & Stengade är definitivt ett av de mer intressanta märkena som har kommit från vårt grannland under senare år. Bruun & Stengade kopierar inte andra utan skapar sin egen unika och personliga stil. Det är basplagg som ger dig både personlighet och finess. Deras plagg finns dessutom i massa olika färger, passformer och modeller. Mestadels satsar man på klassiska snitt, men det finns också några ordentliga utstickare bland skjortor, shorts, flugor och accessoarer. Kvaliteten är på topp och priset är lågt- bättre kan det inte bli.

Valmöjligheter och intressanta kontraster

Att klä sig stilfullt och snyggt i vardagen kan ibland kännas som en oöverkomlig uppgift. Vad ska man ha på sig varje dag? Med Bruun & Stengades bekväma och snygga basplagg är detta inget problem. Med deras kläder kan du skaffa dig en bra basuppsättning utan att behöva kompromissa med kvalitet, design eller hållbarhet. Dessutom gör du gott för miljön eftersom Bruun & Stengade har ett stort miljötänk genom hela sin tillverkningsprocess. Du handlar helt enkelt klimatsmart när du shoppar Bruun & Stengade. Det gynnar oss alla. Med Brun & Stengades omfattande sortiment är det dessutom lätt att välja och skapa intressanta kontraster. Du kan till exempel välja en röd skjorta eller pikétröja till ett par ljusa eller mörkblå byxor. Eller blanda löst åtsittande med tighta plagg. Valmöjligheterna är många.

Uppdatera din garderob med Bruun & Stenegade från oss!

Bruun & Stengades kläder fungerar utmärkt både i vardagen och på jobbet. Kanske är det dags för dig att skaffa en ny stilfull skjorta eller kavaj till ett viktigt jobbmöte? Eller behöver du uppdatera din garderob med några nya komfortabla och snygga basplagg? Då har vi på Johannesens produkterna från Bruun & Stenegade som är perfekta för dig. Ta en kik i vårt sortiment redan idag.

9 artiklar

per sida

9 artiklar

per sida