Bjørg Jewellery

Visar 1–30 av 40 resultat

Bjørg Jewellery

Bjørg Jewellery grundades av norskan Bjørg Nordli-Mathisen 2004. Hon hade tidigare arbetat som textilkonstnär, men under en vistelse i Indien föddes idén att börja skapa egna smycken. I hennes kollektioner kan man fortfarande ana den tidigare yrkesbanan, då Bjørg kombinerar textil och silver på ett utomordentligt skickligt sätt.

Bjørg experimenterar en del med former, men helheten är mestadels elegant och mjuk. Hennes främsta arbetsmaterial är 925 sterling silver, men hon kompletterar även med stenar och textiler för att få fram sin unika och naturliga design. Självfallet arbetar Bjørg endast med äkta material; stenarna i smyckena är färgade råa diamanter.

Smycken med spännande budskap

Bjørgs smycken är inte bara sköna att se på, de kommer även med intressanta budskap. Till exempel kan en silverberlock ha en text som har hämtat inspiration från en bok eller film. På så sätt utmärker sig Bjørg och manar till eftertanke i en värld som ofta utmärks av yta. Hennes smycken håller mycket hög klass och är perfekt för dig som söker det där lilla extra. Bakom varje armband, halsband, örhänge eller berlock finns det en tanke.

En ny kollektion varje år från Bjørg

Bjørg är mycket produktiv och lanserar varje år en helt ny kollektion. Hennes trogna beundrare och kunder har med andra ord alltid något att se fram emot. Ingen kollektion liknar den andra, vilket bidrar till att Bjørg alltid känns spännande, exklusiv och annorlunda. Den lite vilda och råa tonen i hennes smyckesdesign hämtar inspiration från såväl Norges storslagna natur som Indiens mysterier.

Över hela världen

Idag finns Bjørg Jewellerys smycken i välrenommerade juvelbutiker världen över och såklart hos oss på Johannesens. Stjärnor som Madonna, David Bowie, Rihanna och Robyn har setts bära hennes unika smycken. Bjørgs handgjorda, exklusiva smycken är mycket populära hos våra kunder. Du hittar enkelt dina favoriter i vårt sortiment av Bjørg Jewellerys vackra smycken.

Klicka här för att läsa mer om varumärket