Barbour International Herr

1 produkt

Barbour International

Barbour Internationals historiska arv i motorcykelsporten löper fortfarande som en tydlig tråd genom kollektionerna. Trots moderna passformer, funktioner och stilar, känns en jacka från Barbour International alltid igen. Dels känns den igen på stilen, men även på den fantastiska kvalitén och de hantverksmässigt utformade plaggen. Den klassiska vaxade herrjackan ”International Jacket” karaktäriseras av sina mässingsknappar och bälte i midjan och har den där riktiga Barbour Internationalkänslan.

Ikonen & Legenden Steve McQueen

Barbour International gör klassiska slitstarka oljerockar och quiltade jackor, men de förnyar sig också ständigt och kommer med fina säsongsnyheter. Bland de moderna klassikerna har vi till exempel Duke och Ariel som alltid levererar. Bland nyheterna ser ofta den ikoniska motorcykel legenden och Hollywoodikonen Steve McQueens exklusiva kollektion på topplistan.

Hos oss på Johannesens

Vi är stolta och glada över att både vår som höst kunna presentera Barbour Internationals fantastiska och tidlösa kollektioner. Köp en Barbour International jacka av oss och upplev känslan av en riktig kvalitetsjacka som andas motorcykelkulturens attityd och frihet /J

Klicka här för att läsa mer om varumärket