Barbour International Dam

Barbour International

Barbour International kombinerar klassisk design med trend och mode. Med ett historiskt arv i motorcykelkulturen, levererar Barbour International damjackor med fina detaljer och tuff attityd. De moderna passformerna kombinerat med funktion och en tidlös stil är ett klart vinnande koncept.

Den nu ikoniska Ladies International Jacket har stått som förebild till flera nya feminina modeller. Den fina quiltade jackan International Quilt, har blivit en modern klassiker som andas kvalité och stilmedvetenhet.

Stilsäkra jackor för alla årstider

Säsong efter säsong levererar Barbour International den perfekta tjejjackan för alla årstider. Till våren och sommaren kan man välja någon av alla de tunna fina quiltade jackorna i olika färger. Till hösten kan det vara skönt med en quiltad jacka med härligt fleecefoder och varför inte en vaxad International Jacket, för att stå emot höstens skurar och snålblåst. På vintern är oljerockarna med tjockt mysigt teddyfoder en klar favorit bland våra kunder. Men passa på, för de brukar ta slut direkt! /J

Klicka här för att läsa mer om varumärket

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.