Barbour International

Visar alla 3 resultat

Barbour International

Sedan 1936 har Barbour International tillverkat klassiska mc-jackor. Varumärket skapades 1936 av en passionerad motorcyklist vid namn Duncan Barbour. Med inspiration från mc-kulturen skapar Barbour International hela tiden nya stilar. Ofta är den gamle Hollywood-ikonen Steve McQueen en stor inspirationskälla för Barbour Internationals kollektioner.

Klassiskt stilfullt med Barbour International

Samtliga Barbour Internationals jackor håller högsta standard och är tillverkade för att kunna hänga med dig länge. Välj bland läderjackor med skarpa snitt till klassiska oljerockar. Det är slitstarka produkter gjorda med stor omsorg om detaljerna. Barbour Internationals jackor är också utrustade med en hel del tekniska detaljer. Jackorna är funktionella och konstruerade för att prestera. Samtidigt är den ikoniska motercykeldesignen klassiskt stilfull och med sin internationella touch är den perfekt att ha när du reser utomlands.

Barbour International – både för kvinnor och män

Barbour International tillverkar jackor både för kvinnor och män. Barbour Ladies International Jacket är en mycket populär damjacka med internationellt utseende. Med dess rutiga skotska och manchesterkrage sticker den verkligen ut. Jackan är utrustad med många fickor och ett bälte med spänne. Tillverkad av robust Barbour Sylkoil vax är den mycket slitstark. Designen är tuff och feminin på samma gång och lyfter fram de kvinnliga formerna på ett snyggt sätt. En vackert åtsittande kvinnlig variant av den ikoniska motorcykeldesignen. Den passar lika bra i urban miljö som på landet.

En känsla av frihet

Barbour International ger dig högoktaniga kollektioner med känslan av en förfluten tid då bikers ägde vägarna och livet var enkelt. Med den ikoniska Steve McQueen och hans älskade motorcykel som förebild skapar Barbour International klassiska mc-jackor med moderna detaljer och funktioner. Barbour International väcker känslor av frihet till liv. Titta igenom vårt sortiment av dessa mytomspunna jackor och finn din egen favorit.

Klicka här för att läsa mer om varumärket