American Vintage

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

American Vintage

American Vintage är ett franskt varumärke grundat 2005 av modeskaparen Mickaël Azoulay. Målet var att ge nytt liv åt den klassiska t-shirten. Azoulay reste runt i världens storstäder för att hitta inspiration till den perfekta t-shirten för basgarderoben. Senare rekryterade han några talangfulla designers och företaget började lansera sina snygga och trendiga basplagg med en touch av vintage-känsla. Varumärket använder sig bara av naturliga fibrer för en skön känsla och fin passform. Klädtillverkarna har enkla kläder, som lyckas med konsten att vara både stilfulla och trendiga. Basplaggen finns i många olika färger och med American Vintage är det enkelt att sätta lite extra färg på vardagen.

Ett brett utbud av härliga basplagg

Det började med t-shirts, men märket har nu utvecklat en mycket bred kollektion som bland annat omfattar tröjor, toppar, linnen och koftor. Du hittar dem i olika färger och mönster. Självfallet kan du välja mellan både figurnära och lös passform. Kolla in kollektionen här i webbutiken där du bland annat hittar många söta toppar och klassiska t-shirts i olika färger. Med dessa kläder är det enkelt att skapa en klassisk och skön vardagslook. Jacksonville-kollektionen är en skön blandning av olika stilar, utföranden, färger och modeller. Med snygga och trendiga basplagg lägger du grunden till en riktigt snygg look. Fyll på med personliga accessoarer som exempelvis en handväska slängd över axeln och du är redo att möta dagen. Stil behöver inte vara svårt och komplicerat, någonting American Vintage verkligen visar.

American Vintage – lyx i vardagen

Varumärket är trogna sitt ideal att skapa sköna, enkla och snygga basplagg i kvalitetsmaterial. Vi har de senaste stiltrenderna och levererar snabbt och säkert till dig. Här har du chansen att bygga upp din garderob med trendiga och snygga basplagg i olika färger. Unna dig lite lyx i vardagen från American Vintage och från oss på Johannesens!