T-shirts

T-shirts

Vi har snygga t-shirts som passar både på stranden, till vardags och på fest. T-shirten är ett mycket användbart plagg som går utmärkt att kombinera till såväl den festliga outfiten som till mysbyxorna hemmavid. Var mans garderob bör fyllas med åtminstone några snygga T-shirts. Hos oss hittar du snygga och sköna T-shirts från populära brands som Gant, MorrisNN07 och Ellesse.

T-shirtens historia

Detta lediga och bekväma plagg började ursprungligen utvecklas som undertröjor för den amerikanska armén - som tog intryck av de bomullströjor som engelska soldater bar under första världskriget. Från och med 1940-talet började T-tröjor med tryck användas och under 50-talet,blev t-shirten mer allmänt förekommande i amerikanska universitetmiljöer såsom Yale och Harvard. Så kallade ”University Tee´s”, med tryckt universitetslogga och studenternas egna namn, var vanliga under den här tiden. De blev något senare också en del av det tidiga 60-talets preppymode tillsammans med andra klädesplagg såsom tweedkavajer, sneakers och collegetröjor. Namnet på plagget kommer efter plaggets form som liknar ett T om man håller ut ärmarna i rak vinkel från kroppen. T-shirtar tillverkas ofta i bomull eller bambu och ekologisk tillverkning i dessa material blir även allt vanligare.

Ge garderoben ny fräschör med våra härliga T-shirts

Det är alltid smart att ha garderoben uppdaterad med ett gäng fräscha, sköna och snygga T-shirts. Det är ett plagg som är kul att bära, är förhållandevis billigt att köpa och som du har stor glädje av. Vi på Johannesens älskar T-shirts och erbjuder ett digert utbud av detta klassiska plagg. Du hittar enkelt din personliga favorit då våra T-shirts finns i olika färger, mönster och coola tryck. Liksom vårt utbud i stort satsar vi på etablerade och välkända varumärken även på T-shirts för att kunna erbjuda dig det allra bästa. Klicka hem några nya och trendriktiga T-shirts redan idag, frakten är fri och leveranserna är snabba med oss på Johannesens.

Filtrera

Filtrera

Varumärken
  1. Sail Racing (1)
  2. NN07 (2)
  3. Morris (7)
  4. Lacoste (3)
  5. Gant (7)
  6. Ellesse (6)
  7. Calvin Klein (4)
  8. Barbour International (3)

33 artiklar

per sida

33 artiklar

per sida