Jobba med stil

Att marknadsföra ett företag kan effektivt ske genom att erbjuda eleganta och högkvalitativa kläder till sina anställda eller samarbetspartners. Vid vissa tillfällen kan en kostym med en snygg skjorta vara passande, medan en bekväm piké och chinos kan vara mer lämpligt vid andra tillfällen.

Vår verksamhets kärna ligger i att erbjuda produkter av hög kvalitet och noggrant utvalda kollektioner. Företagskläder spelar en betydande roll i att skapa en professionell image och främja goda kundrelationer. Hör av er till oss på så hjälper vi er hitta det som passar just ert företag!

Våra tjänster

Företagsevenemang

Erbjudande om att hyra butiken en morgon eller kväll ger ditt företag en förstklassig serviceupplevelse, där ni i lugn och ro kan välja ut era favoritplagg.

Skräddartjänster

Om du behöver justera en byxa eller finjustera en kavaj, är vi här för att hjälpa till. Vi har egen skräddare som kan hjälpa oss med dina önskemål.

Personlig Shoppingassistent

Om du behöver vägledning för att hitta din arbetsstil kan du kostnadsfritt boka en personlig shoppingassistent hos oss.

Företagslogotyp

Om ni önskar tryckta eller broderade logotyper på era företagskläder som ni köpt hos oss, så hjälper vi er med denna tjänsten.

Kontakta Peter på [email protected] eller 070-755 66 60

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM