Aeronautica Militare

Aeronautica Militare

Aeronautica

Aeronautica Militare är ett varumärke med en mycket intressant historia. Efter andra världskrigets slut öppnade skräddaren Cristiano Speretto sin verkstad i den lilla staden Thiene i norra Italien. Efter några hundår började Sperottos verksamhet att blomstra, då han övergick till att tillverka läderkläder av ypperlig kvalitet. Nya marknader öppnade upp sig och ryktet om Cristianos välskräddade läderjackor nådde till och med det italienska flygvapnet, som inledde ett samarbete. Även det äventyrliga teamet bakom Frecce Tricolore började samarbeta med den nu lyckosamma Cristiano Speretto. Samarbetet med flygvapnet fördjupas med tiden och 2004 ingick parterna ett avtal där Sperettos bolag fick lov att infoga flygvapnets emblem och loggor i varumärket- därmed bytte bolaget också namn till Aeronautica Militare.

En kollektion helt unik i sitt slag

Den kollektion som säljs till den privata marknaden kallas för ”Collezione Privata”. Den är inspirerad av det italienska flygvapnets kultur och gillas av de flesta som föredrar en unik och distinkt stil. Aeronautica Militare bär fortfarande med sig de traditionella influenserna från den italienska flygkulturen och kombinerar det med märkets egen tradition och hantverksmässighet. Den tuffa lite udda designen sticker verkligen ut och skapar ett riktigt habegär hos alla som dras till Aeronautica Militare. I kollektionen hittar du läckra pullovers, läderjackor av äkta italienskt hantverk, snygga polotröjor, distinkta västar och sköna koftor. Med Aeronautica Militare ser du alltid snygg och tuff ut. Deras design passar både för avslappnade stunder och i festliga sammanhang. Aeronauticas originella design tillsammans med märkets enastående hantverk är skäl nog att satsa på varumärket. Som grädde på moset får Aeronautica din personlighet att lysa än starkare. Det är ett klädmärke för den som vågar sticka ut och kanske provocera lite.

Ett starkt varumärke med stolthet

Aeronautica Militaire är ett kraftfullt varumärke som väcker känslor. Italienarna är stolta över sitt flygvapen och dess loggor och emblem kombinerat med klassiska pilotjackor, sweatshirts och t-shirts har visat sig vara en gångbar kombination både i Italien och internationellt. Samma sköldar, autentiska dekorer och gradbeteckningar som finns i italienska flygvapnet återfinns på Aeronauticas kläder. Varumärket använder sig dessutom ofta av den italienska flaggans färger i sina kollektioner för att ytterligare understryka sitt nationella arv.

Vi är stolta över att kunna presentera Aeronautica!

Tack vare superb kvalitet och intressanta, annorlunda designer har Aeronautica haft en stadig tillväxt. De är nu internationellt etablerade och vi kan vänta oss fler starka kollektioner från dem i framtiden. På Johannensens.se är vi naturligtvis redo och har förberett med ett varierat och spännande utbud från Aeronautica Militaire. Ta en titt nedan och se efter vad du gillar bäst. Aeronautica är klädmärket som lyfter din personlighet och stil mot nya höjder!

 

Säsongens kläder från Aeronautica Militare är helt slut på lager - Nya fina nyheter kommer in till våren!

11 Item(s)

per page

11 Item(s)

per page