Twist & Tango

Twist & Tango

Twist & Tango

Mode av tjejer för tjejer. Twist & Tango är ett svenskt varumärke som grundades 1995 i Göteborg. Tanken bakom varumärket var att skapa ett feminint varumärke som kan hjälpa tjejer att uttrycka sin personliga stil genom mode. Twist & Tango bär med sig fyra kärnvärden, roligt; enkelt; personligt och feminint. Stilen är en mix av den skandinaviska minimalismen och lekfullhet. Modellerna är ofta enkelt lättburna och ges uttryck genom feminina material och spännande mönster. Plaggen är tänkta att lätt kombineras med varandra och skapa en personlig stil, både till vardag och fest.

Sustainable

För Twist & Tango är vår omvärld, framtid och miljö prioriterade. Hela produktionslinjen granskas och följer högt uppsatta krav. Produktionen och materialen är miljövänliga och socialt hållbara. Mycket av de fina blusarna och härliga klänningarna är tillverkade av hållbar polyester. Plaggen i hållbar polyester är inte bara miljövänliga, utan även vackra, sköna och lätta att sköta om.

Twist & Tango på Johannesens

På Johannesens hittar du ett fint urval av Twist & Tangos lekfulla kollektioner. Plaggen kombineras lätt med varandra eller med säsongens andra härliga damkläder. De fina blusarna passar perfekt både till vardagsjeansen och till fest. Har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss för hjälp och information. Välkommen /J

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida