Save The Duck

Save The Duck

Save The Duck är ett spännande och innovativt varumärke i modebranschen. De lyckas kombinera sitt brinnande engagemang för djuren och absoluta nolltolerans mot att använda produkter som kommer djur, med både funktion och hög modegrad. Djurens rättigheter genomsyrar inte bara tankarna kring produkterna, utan är även en grundsten i hela företaget och dess affärsidé. Företagets smarta lösningar och etiska ståndpunkt är ett helhetskoncept med klara framtidsvisioner. Alla produkterna är garanterat fria från allt som kommer från djuren. Du kan alltså vara 100% säker på att din nya jacka inte innehåller varken fjädrar, päls, hudar eller läder.

Den ideala reskamraten

Save The Duks jackor är speciellt designade för den moderne globetrottern och de höga krav som ställs på det perfekta ytterplagget att ta med på resan. Jackorna ska även passa för samtliga årstider och resmål. Allt ska stämma, komforten; funktionen; designen; enkelheten och flexibiliteten – och så ska de ju absolut inte innehålla något från djuren. De höga kraven har resulterat i fantastiskt snygga och lätta jackor som både håller dig varm och ”andas”.

Plumtech

Materialet Plumtech är en del av hemligheten bakom Save The Ducks framgångar. Materialet är otroligt lätt och skapat för att ge känslan av dunets fluffiga och följsamma känsla. Till skillnad från dunet är materialet lätt att sköta och torkar väldigt snabbt. Det leder även snabbt bort fukt från kroppen och ”andas”. Sist men inte minst håller materialet dig varm med hjälp av kroppens egna temperatur. Save The Duck har blivit tilldelade Vegan Fashion Award by PETA och har en ”Animal Free Fashion” certifiering.

Save The Duck hos Johannesens

På Johannesens är vi stolta över att vara återförsäljare till Save The Ducks fina jackor på både herr och dam. Jackornas fina kvalité och design gör dem till den perfekta nya vardagsfavoriten. Kombinera med några av våra snygga damjeans eller herrjeans och varför inte ett par riktigt snygga skor. /J

 

« Herr | Dam »

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida