Tygskor

Tygskor

Tygskor är perfekta under sommarhalvåret. De tunna, bekväma och snygga skorna finns i många olika färger, designs och modeller. Tygskor kommer i allt från klassiska sneakers och sköna slip ins till franskdoftande sandaler. Tygskor är inte bundna av några tabun, utan kan användas till i stort sett vilken garderob som helst. Den lediga designen är perfekt när du vill känna dig fri och obunden, men ändå klä dig snyggt. Tygskor kan användas från våren till senhösten och när det börjar bli lite kyligt kan du bara använda ett par lite rejälare strumpor för att förlänga säsongen ytterligare.

Tygskons historia

Marquis Mills Converse öppnade i början av 1900-talet en gummifabrik i den lilla staden Malder, Massachusetts. Inriktningen låg från början främst på robusta vinterkängor, men 1918 anslöt basketspelaren Chuck Taylor till bolaget och han hade redan tidigare fallit för Converse All Star. Han åkte tvärs och kors över hela USA och propagerade för de fantastiska All Star-skorna. Hans insats blev avgörande för Converse popularitet och sedermera även alla efterföljande tygskor. Converse gick alltså i bräschen, men numera finns otroligt många andra varumärken som satsar på tygskor i någon form. Tygskor säljs numera långt utanför sportvärldens gränser. De finns med eller utan snörning och i sportig trendig stil eller klassisk elegant design. Den stora variationen har gjort tygskorna mycket populära och de används flitigt världen över.

Tygskor online på Johannesens!

På Johannesens hittar du bland annat tygskor från Gant och Tommy Hilfiger – två av de absolut främsta varumärkena inom tygskor. Båda har stor respekt för traditionen och det klassiska, men är ändå mycket kreativa i sitt skapande med lyxiga och spännande detaljer på skorna. De behändiga och mjuka skorna låter dina fötter andas samtidigt som de lägger grunden till en riktig snygg outfit. Du kan ha dem både till vardags, på fest och jobbet och många par blir ännu snyggare när de har blivit lite slitna. De finns i många härliga färger och passar såväl ung som gammal. Hos oss levererar vi dina tygskor snabbt och säkert och står dessutom för frakten. Ta gärna en kik på vårt utbud av tygskor i yppersta kvalitet!

Det finns inga produkter i kategorin