Butiken i Båstad

Johennesens i Båstad

Johannesens Klädeshandel

Johannesens Klädeshandel har servat kunder med kläder i över 50 år. Det som började med arbetskläder är idag en modern butik för det bekväma livet, inriktad på jeans och "casual wear" med starka varumärken, bra priser och personlig service.

I butiken möter du bland annat Sandra och Ebba som mer än gärna hjälper dig att hitta de rätta plaggen. Det kan också vara någon av dem som ringer och berättar när dina beställda skor har kommit eller svarar i telefonen när du behöver hjälp på nätsidan.

Bland hyllorna träffar du också Jannika och Pia, om de inte är på kontoret och sköter det administrativa eller beställer hem nya varor. Det är nämligen främst de som håller i alla inköp och ser till att vi har så fina kläder att erbjuda i butiken.

Sist men inte minst, Peter Johannesen själv. Det var han som redan som liten parvel satte in annonser i HD och sålde jeans när mormor och morfar var bortresta. Det är också han som ligger bakom butikens expansion från enkel leverantör av arbetskläder till en modern butik med alla önskvärda varumärken. Med god hjälp från hustrun Pia driver han Johannesens Klädeshandel sedan mer än 20 år tillbaka.

Jeans har sedan starten 1962 varit vår stora passion på Johannesens Klädeshandel

I hyllorna finns jeans för alla smaker, från storlek 24 upp till 40 tum med många populära varumärken representerade. Lee, Levis, Replay, Nudie Jeans och Gant, är några exempel. Välkommen in, vi ger oss inte förrän du hittar ett par som du är nöjd med.

Öppettider i butiken i Axelstorp utanför Båstad: Vardagar: 10-18 Lördag: 10-15 Söndag: 11-15