Replay

Replay

Replay

Jeansvarumärket Replay grundades 1978 av den italienske modeskaparen Claudio Buziol. Varumärkets namn kom Buziol på när han såg en reprissekvens på en fotbollsmatch. Klädmärkets vision går även den hand i hand med namnet: Att göra det som har gjorts förut, men bättre, mer förädlat och modernare. Från början handlade det mest om skjortor och T-shirts, men numera är Replay framförallt ett denim-märket. Man har även skor, underkläder, badkläder, tröjor, accessoarer och parfymer i sitt digra sortiment. Replay är italiensk toppdesign när den är som bäst. Varumärket finns över hela världen och självfallet även hos oss på Johannesens.

Den ultimata Replay-känslan

Replay utmärks av stilsäkerhet, toppmodern design och härlig känsla för detaljer. Det är avslappnad, personlig och skön streetfashion av allra bästa kvalitet. Visst har vi kanske sett dessa stilar och modeller förut, men aldrig med så skarp design, träffsäkra detaljer och så mycket unik talang. Replay är unika i att de representerar det bästa både från förr och nu. För bästa Replay-känsla kan du kombinera dina Replay jeans med ett par snygga sneakers eller boots. Lägg därtill en T-shirt eller tröja från samma brand för den totala Replay-känslan.

Replay hos oss på Johannesens

Har du ännu inte upptäckt Replay jeans så är vi övertygade om att du kommer att älska dem. Alla Replays jeans är handslitna i Italien för en unik och personlig känsla. Replay är kvalitetsdenim med hög produktkvalitet och en touch av det exklusiva. Hos oss hittar du populära modeller och nyinkommet från Replay – både för män och kvinnor. Vi levererar snabbt, säkert och till bra priser. Välkommen att hitta dina favoriter från Replay!

 

« Herr   |   Dam »

9 Artikel

pro Seite

9 Artikel

pro Seite