Barbour

Barbour

Barbour

Barbour är ett klassiskt brittiskt varumärke som i över hundra år har försett nöjda kunder med snygga och funktionella kläder. Mycket i dagens kollektion känns igen i de tidigare, men designen har med tiden fått ett allt större utrymme - utan att för den skull gå ut över den hållbarhet och och kvalitet som alltid har utmärkt Barbour. Arv, varaktighet och ändamålsenliga detaljer är utmärkande drag för Barbours kollektioner.

En anrik och spännande historia

Redan 1894 började familjen Barbour tillverkar jackor för hand i den lilla skotska staden Simonside. Idag så driver femte den femte generationen Barbour fortfarande företaget inom familjens ägo. Alltjämt tillverkas också deras mest kända plagg, den vaxade bomullsjackan, för hand i Simonside. Kännetecknande för en Barbourjacka är att den är väldigt tålig och har en lång livslängd. Från början användes Barbours vaxade bomullsjackor mest av sjömän, fiskare och arbetare som behövde en slitstark jacka som kunde stå emot det regninga och fuktiga klimatet i Skottland.

Idag säljs Barbour över hela världen och i kollektionen ingår numera även skjortor, halsdukar, västar, mössor och accessoarer. Med tidlös design och utomordentlig påhittighet har Barbour etablerat sig som ett av de ledande varumärkena för riktiga kvalitetsjackor. Barbourjacka fungerar lika bra i det moderna citylivet som på landsbygden.

 Ett noga utvalt sortiment av Barbour

Barbour är hantverk när det är som mest gediget och bäst. Rätt skött kommer du att få glädje av din Barbourjacka under många, många år. Hos oss hittar du inte bara ett väl utvalt sortiment av Barbours jackor, utan även skjortor, västar, halsdukar och accessoarer från detta anrika familjeföretag. Alla ger de en härlig och speciell förnimmelse av den skotska landsbygden och de lämpar sig mycket väl för utomhusbruk. Handla online eller i vår fysiska butik i Båstad. Självfallet har vi både dam- och herrkollektionen från Barbour. Vi erbjuder ett fullmatat utbud av högkvalitativa produkter från Barbour som få av våra konkurrenter kan matcha. Ta gärna en titt här på sidan och låt dig inspireras av klassiskt brittiskt mode som aldrig går ur tiden.

39 artiklar

per sida

39 artiklar

per sida